Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Oj tak. Potem ze dwa, trzy myślę tyg spokoju i się zaczną polowkoweja mam 20 będzie gorący okres u nas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak. Potem ze dwa, trzy myślę tyg spokoju i się zaczną polowkoweja mam 20 będzie gorący okres u nas
A to prywatnie? Ja nie robilam zadnych badań jeszczeJa mam takie badania Plus żelazo
Musi być dobrze, bo to moje urodzinyGratuluje kojelnych udanych wizyt i już przebieram nogami kiedy będzie 5.10 żebym i ja poszła na usg
Ja dostanę od psiapsi segregator ciążowy jak tylko usłyszę serduszko Kupujemy sobie nawzajem na szczęścieczy macie jakiś album na zdjęcia usg
A kazda kolejna wizyte musiałaś umawiac znow przez PZU? I lekarz chce robic usg/cytologie czy trzeba sie prosic?Tez mam pakiet PZU komfort. Korzystam z usług BORAMED w Warszawie i jak narazie jestem bardzo zadowolona. Już dwie wizyty z USG transwaginalnym trzecia w piątek. Oczywiście w cenie pakietu. W pakiecie jest “ prowadzenie ciazy fizjologicznej” Wiec chyba wszystkie zalecane USG beda w pakiecie .
Na nfzA to prywatnie? Ja nie robilam zadnych badań jeszcze
ja robiłam to wszystko ale prywatne eNa nfz