Agnieszka19m
Fanka BB :)
Gdzie chodzisz?U mnie 500. Ale ja z Wrocławia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie chodzisz?U mnie 500. Ale ja z Wrocławia.
A pisałam już ale tych postów tyle na jedności narodowej do michalika.Gdzie chodzisz?
Mieszkasz gdzieś niedaleko?Na jedności narodowej. Michalik ginekolog. Z papa 500 zeta bez 300. Chyba, ze się coś zmienilo przez dwa dni
Hmmm w sumie na piechotę teraz chodzę to tak. a czemu pytasz?Mieszkas
Mieszkasz gdzieś niedaleko?
Bo ja za KromeraHmmm w sumie na piechotę teraz chodzę to tak. a czemu pytasz?
Jestem po wizycie widać główkę, nóżki, rączki i bijące serduszko (ale nie słuchaliśmy). Ma 2.14cm. z om 7+6, z usg 8+5. Termin na 6 maja Mogę zapisywać się na prenatalne bo wszystko dobrze.
Już taki słodki mały człowieczek [emoji3059]Jestem po wizycie widać główkę, nóżki, rączki i bijące serduszko (ale nie słuchaliśmy). Ma 2.14cm. z om 7+6, z usg 8+5. Termin na 6 maja [emoji3590] Mogę zapisywać się na prenatalne bo wszystko dobrze.