natalia9505
Początkująca w BB
Dziewczyny odebrałam dziś wyniki i poziom TSH mam 3.78. Wyczytalam, że w pierwszym trym ciąży maxymalny próg to 2,5. Czy coś przez to grozi ciąży? Nie znam się na tym kompletnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety jest to niebezpieczne, polecam jak najszybciej udać się do endokrynologa. Z pewnością przepisze Letrox lub Euthyrox by obniżyć TSH. Warto zrobić też rozszerzone badania tzn oprócz TSH, Ft3, Ft4 , anty Tpo,anty Tg.Dziewczyny odebrałam dziś wyniki i poziom TSH mam 3.78. Wyczytalam, że w pierwszym trym ciąży maxymalny próg to 2,5. Czy coś przez to grozi ciąży? Nie znam się na tym kompletnie.
Tragedii nie ma ale leki musisz dostać.Dziewczyny odebrałam dziś wyniki i poziom TSH mam 3.78. Wyczytalam, że w pierwszym trym ciąży maxymalny próg to 2,5. Czy coś przez to grozi ciąży? Nie znam się na tym kompletnie.
Super gratulacjeDzień dobry. Jestem mamą od 4 lat. Od trzech lat staraliśmy się o kolejną dzidzię. Leczyliśmy się w Invicta. W marcu i maju miałam nie udaną inseminację. W listopadzie planowaliśmy invitro. A tu niespodzianka pozytywne testy
U mnie dopiero początek bo 5t3d... jutro pierwsza wizytazazdroszczę że to już 10 tydzień. Ja jutro zaczynam 8 i modlę się żeby szybciej zlecialoo
to Rak wcześniej trzeba umawiać?Ja już mam termin na prenetalne 20.10
Do endokrynologia będziesz musiała się udać. Ja mam 2.6 TSH i leki dostałam, więc tobie też przepiszą i cały "pakiet tarczycowy" (nie tylko tsh) będziesz musiała zrobić, ale to już jest decyzja lekarza. Tsh trzeba będzie pilnować, bo czasami jest potrzebna modyfikacja dawki.Dziewczyny odebrałam dziś wyniki i poziom TSH mam 3.78. Wyczytalam, że w pierwszym trym ciąży maxymalny próg to 2,5. Czy coś przez to grozi ciąży? Nie znam się na tym kompletnie.