reklama
Mejb
Zaangażowana w BB
Mi lekarka mówiła że 12/13 tydzieńJa teraz też miałam dość sporo wizyt bo po dwie u dwóch lekarek . Teraz muszę zdecydować się na jedną i za tydzień mam u niej właśnie i potem pewnie co 4tyg. Dziewczyny a kiedy na prenentalne ?
KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Bardzo i długo plamiłaś? Ja biore 4xdziennie..i nadal plamię.. już tracę nadzieję..jutro ide na betę i zobaczymy czy wzrosła,ale mam przeczucie że nie..Ja teraz mialam częściej wizytę przez to plamienie i dodatkowe usg bo tamto wyszło jal wyszło. Później pewnie juz co 4 tyg, z tym ze i mnie może wydawać się częściej bo wizyta u gin to jedno a usg drugie. To są dwie osobne wizyty. Niedługo i tak kolejne usg, chyba 11-14 tydzien? Potem 18-20. Jakoś tak
Jeanetttte
Fanka BB :)
Ja teraz też miałam dość sporo wizyt bo po dwie u dwóch lekarek . Teraz muszę zdecydować się na jedną i za tydzień mam u niej właśnie i potem pewnie co 4tyg. Dziewczyny a kiedy na prenentalne ?
Między 11, a 14 tygodniem
Dzień dobry.
Czy można się do was dołączyć?,
Jestem mamą 4 dzieci, najstarsza pociecha ma już 20 lat najmłodszy 10 lat (autysta)... Obecnie spodziewam się kolejnego maluszka,,, 12 go września byłam na 1 wizycie i wyszło z usg 5 tydzień 3 dni i pęcherzyk ciążowy. .. Teraz w sobotę 26 go kolejna wizyta i zobaczę co i jak... Mój wiek 39 lat (ps - czuje się na te 29 )
Jestem mamą 4 dzieci, najstarsza pociecha ma już 20 lat najmłodszy 10 lat (autysta)... Obecnie spodziewam się kolejnego maluszka,,, 12 go września byłam na 1 wizycie i wyszło z usg 5 tydzień 3 dni i pęcherzyk ciążowy. .. Teraz w sobotę 26 go kolejna wizyta i zobaczę co i jak... Mój wiek 39 lat (ps - czuje się na te 29 )
Załączniki
Z_zaskoczenia
Fanka BB :)
Gratulacje i powodzenia!Dzień dobry.
Ja tak samoByłam w 5 tygodniu potwierdzić, a następna po 3 tygodniach czyli teraz w poniedziałek ☺
reklama
zazdroszczę że to już 10 tydzień. Ja jutro zaczynam 8 i modlę się żeby szybciej zlecialooTak 12/13 prenatalne, jakoś tak. To już niedługo. Ja zaczęłam 10 tydzień tak to jest jak się o ciąży dowiaduje w 8