DigiDagi
Zaciekawiona BB
Jeżeli była obowiązkowa to na 100% byłam szczepionaA byłaś szczepiona?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli była obowiązkowa to na 100% byłam szczepionaA byłaś szczepiona?
Hej kochane. Wrociłam do domu ise do łazienki patrze a tam czerwony śluz to nie taka żywa krew...ja mam dużo bialego śluzu ogólnie..jestem przerażona.wizyta w poniedzialek jak się uda jak nie to dopiero 8.10.. jestem w 6 tyg...
wyrazy wspolczuciaJa się niestety żegnam... znów to samo, serduszko przestało bić. W piątek jestem umówiona do szpitala na zabieg...
Jeszcze w drodze powrotnej tak zasłabłam, że straciłam czucie w rękach i na twarzy, palce mi się powyginały, nie wiem co to 9było, czy to z nerwów czy co...
Bardzo mi przykro [emoji17][emoji17] Trzymaj się kochana . Przytulam [emoji8][emoji8]Ja się niestety żegnam... [emoji25] znów to samo, serduszko przestało bić. W piątek jestem umówiona do szpitala na zabieg...
Jeszcze w drodze powrotnej tak zasłabłam, że straciłam czucie w rękach i na twarzy, palce mi się powyginały, nie wiem co to było, czy to z nerwów czy co...
Ja się niestety żegnam... znów to samo, serduszko przestało bić. W piątek jestem umówiona do szpitala na zabieg...
Jeszcze w drodze powrotnej tak zasłabłam, że straciłam czucie w rękach i na twarzy, palce mi się powyginały, nie wiem co to było, czy to z nerwów czy co...
Bardzo mi przykro, bądź silna.Ja się niestety żegnam... znów to samo, serduszko przestało bić. W piątek jestem umówiona do szpitala na zabieg...
Tak, brakiem objawów również. Jest to hormon niezwykle ważny w ciąży, szczególnie na jej początku, jeżeli jest za słaby ciaza nie rozwija się i dochodzi do poronienia. Sa tez kobiety, które aby zajść w ciążę muszą brać go juz od 2 połowy cyklu, inaczej zarodek nie zagnieździ się w macicy. Moje zarodki się zagnieżdżają ale potem (bez leków) nie są w stanie się rozwijać.A czym się objawia niski poziom progesteronu? Tylko plamieniem, krwawieniem czy np brakiem mdlosci, wymiotów też?