Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
No niestety niektóre kobiety tak mają. Gorzej jak potem będą wymioty.Też mam straszne mdłości dopiero z łóżka się podnioslam:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety niektóre kobiety tak mają. Gorzej jak potem będą wymioty.Też mam straszne mdłości dopiero z łóżka się podnioslam:/
No bo każde labo ma swoje normy. Zaraz Ci pokażeSkąd ci się taka kosmiczna norma wzięła? Z laboratorium? Jesteś pewna? Nie chce mi się wierzyć że norma to 35, bo u mnie w labie jest zakres od 11...
Jak tak to nie mam pytań ale jest to bardzo ciekawe, że taki rozrzut jest he heNo bo każde labo ma swoje normy. Zaraz Ci pokaże
A bierzesz dupaka bo? Robiłaś poziom progesteronu?
Ja wychodzę z założenia, ze skoro doszło do zapłodnienia i zagnieżdżenia i nawet jest zarodek to ciaza jest silna, da radę. Teraz wspomagam ją hormonami, musi być ok.
A bierzesz dupaka bo? Robiłaś poziom progesteronu?
Ja wychodzę z założenia, ze skoro doszło do zapłodnienia i zagnieżdżenia i nawet jest zarodek to ciaza jest silna, da radę. Teraz wspomagam ją hormonami, musi być ok.
Mnie tylko troszkęA którąs nie bolą w ogóle piersi? Bo mnie nic a nic
Sprawdziłam jeszcze raz w wynikach. Mam w dwóch normach. Druga jest od 11 a ja mam 10.365, jakoś tak. Czyli dolna granica. Lekarka odpisała. "Duphaston ratuje sytuację". Także tak.Jak tak to nie mam pytań ale jest to bardzo ciekawe, że taki rozrzut jest he he
Ja mam cykle 26/28 dni. Pierwsza bete zrobiłam w czwartek 452,6 jeszcze przed terminem okresu, bo test wyszedł pozytywny druga bete dziś 1973Hej dziewczyny gratulacje oczywiście dla wszystkich przyszłych mam Ja robiłam test w sobotę wyszedł pozytywny dzisiaj zrobiłam betę hcg wyszła 343 i trochę się martwię czy nie jest za mała dodam ,ze jestem po dwóch poronieniami Ostatnia miesiączka 10.08 cykle długie 38-40 dni co myślicie o tym wyniku i jak to u was wyglada ??