U mnie ginekolog prywatny i to samo bez osób towarzyszących szkoda bo partner bardzo chciał być.Wizyty bez partnerów. Nawet do poczekalni u mnie nie wpuszczali facetów
reklama
dadzi
Moderatorka
Hahaha moja córka powiedziała też, że nie, ze ma już dwie siostry. Ale jak jej powiedziałam, ze ona będzie starsza to już jej się spodobałoja swoim synom nie mówię jeszcze ale młodszego zapytałam czy chciałby siostrę a on ze nie, ze chce psa
dadzi
Moderatorka
No wiem, wiem z tym, że my nie chcieliśmy tak wyszło z dnia na dzień mam to co raz bardziej w nosieNo i co z tego że 4... Jak się ludzie kochają i czują na siłach żeby wychowac i mają predyspozycje to czemu nie mieć? Nie przejmuj się gadaniem nawet jesli staną na Twojej drodze tacy ludzie. Ja jestem z wielodzietnej rodziny. Jestem najstarszą mam 4 siostry i brata. Brat jest 15lat młodszy ode mnie.
Karolinakarolina
Fanka BB :)
W pt miałam 2200 i sam pecherzyk. A zaczęłam wtedy 5 tydzień dopiero. Myślę że jest czas.
Hej Dziewczyny, proszę o podpowiedź - wczoraj zrobiłam betę, wyszła 5462, czyli całkiem wysoka, a dwa dni wcześniej na usg doktor nie mogła znaleźć pęcherzyka - pisałam o rozrzedzeniu w macicy, które jej zdaniem może świadczyć, że tam jest ten pęcherzyk. Wydaje mi się, że przy takiej becie - dwa dni wcześniej musiała być w granicach 2000 powinna już dokładnie widzieć pęcherzyk co Wy o tym sądzicie? Któraś miała podobnie? Kolejna wizyta pod koniec września i do tego czasu osiwieję :/
Ja już chyba dwie awantury z niczego zrobiłam teraz trochę mi przeszło, jedynie się łatwo wzruszamA jak tam wasze hormony ? Już buzują? Ja tak szybko jak się zaczynam cieszyć tak i szybko się denerwuje, partner ma kiepsko
Dziewczyny, myślicie, że jest sens robić betę po tygodniu? Ostatnie badanie robiłam w ubiegła środę, lekarz powiedział, ze już nie trzeba robić. Jednak ja cały czas mam obawy, że z dzieciątkiem coś nie tak (trauma po poronieniu). Kolejną wizytę mam dopiero za tydzień i to bez usg niestety
KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
To mnie uspokoiłaś..ja tez mam od początku te bóle ale dziś musiałam nospe wziąć. Pierwsza wizyte mam dopiero 8.10.Ja mam dosyć silne bóle jak na miesiączkę od początku ciąży. Lekarz nic nie mówił, przepisał magnez i no spę. Dzisiaj już 7tc i jak na razie żadnych plamien i krwawień, wiec chyba to normalne
reklama