reklama
Mejb
Zaangażowana w BB
Gratulacje!!Dziewczyny jest serduszko!♥♥♥ według USG 6i 2 więc +/- 3 dni więc pokrywa się z OM ułożyło mi u kupuje lody w Biedrze!
Kurcze przez was nie mogę się doczekać poniedziałku!
Mimi1987
Fanka BB :)
Super super!! GratulacjeDziewczyny jest serduszko!♥♥♥ według USG 6i 2 więc +/- 3 dni więc pokrywa się z OM ułożyło mi u kupuje lody w Biedrze!
Foka_szara
A ja kombinuję jak się wymagać od ślubu i wesela, bo się szykuje wesele znajomych bliżej listopada. Nie chcę gadać o ciąży na prawo i lewo ale chyba nie będę miała wyjścia. Za bardzo się boję zbiorowiska ludzi z różnych stron Polski. W pierwszej wersji ślub miał być na wiosnę, ale przez pandemię wszystko się zmieniło.Ja właśnie mam jutro po pracy o 18 imprezę z pracy ponad 40 osób wszyscy już planują co będą pić, zamówione jedzenie itp dlatego obawiam się że nie utrzymam tajemnicy i i tak sie jutro rypnie. Ale.to nie znaczy że od razu pójdę na l4
Ostatnia edycja:
Mam ciągle podwyższona i mi zimno A na samym początku miałam prawie gorączkęDziewczyny mam pytanie bo jesteście na początku ciąży, jak u was z temperatura ? Macie podwyzszona? Czy waha się ?
Chce_byc_mama_wielu
U mnie średni przyrostU mnie beta z 4720 po 48 godzinach wyszła 8039 czyli jest ok. Trochę się obawiałam wyniku bo przy takich wartościach przyrosty są mniejsze(nie podawaja się tak jak na początku) i może być problem z interpretacją, ale póki co kamień z serca spadł.
Ja mam delikatnie podwyższoną, chociaz w tantym tyg mialam 36.4 i juz zakladalam temat bo panikowalam. Teraz nie mierze, ale ciągle mi zimno i jestem taka śpiącaDziewczyny mam pytanie bo jesteście na początku ciąży, jak u was z temperatura ? Macie podwyzszona? Czy waha się ?
szarcia
06.2009/01.2011
Gratulacje. Ja też przebieram nóżkami czy zarodek się pojawi. Wizyta dopiero 24 września. 21 września robię wyniki i mam już skierowanie na obciążenie glukoza z powodu mojego wieku i dużych urodzeniową dzieci. Mam nadzieję że przeżyję bo w ostatniej ciąży spadłam ze schodów bo mi się słabo zrobiło i zemdlałam.
Dziewczyny jest serduszko![emoji3531][emoji3531][emoji3531] według USG 6i 2 więc +/- 3 dni więc pokrywa się z OM [emoji16][emoji16] ułożyło mi u kupuje lody w Biedrze!
reklama
modesty
Ja po 4. tygodniu miałam nawet 37.2, później przez 1,5 tygodnia 36.8-37.0Mam ciągle podwyższona i mi zimno A na samym początku miałam prawie gorączkę