Jeanetttte
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie bo jesteście na początku ciąży, jak u was z temperatura ? Macie podwyzszona? Czy waha się ?
Ja miałam od 36,4 do 37
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam pytanie bo jesteście na początku ciąży, jak u was z temperatura ? Macie podwyzszona? Czy waha się ?
Połóż się, odpocznij... A gdyby się nasilił ból lub plamienie to jedź na IP. Oby przeszło..Byłam siusiu i na papierze zauważyłam brązowe ☹ piecze mnie i dziwnie mnie brzuch boli ☹
Brązowe plamienie o niczym jeszcze nie świadczy. W pierwszej ciąży miałam, od razu poszłam do ginekologa przepisał mi duphaston i było ok. Trzymaj sięByłam siusiu i na papierze zauważyłam brązowe ☹ piecze mnie i dziwnie mnie brzuch boli ☹
Super jeśli beta przerasta! Ja też od początku plamie A jestem po 1 poronieniu. Myśli ciągle czarne. Może to nadzerka krwawi? Kurde nie wiemJestem już w domu. Lekarz nie znalazł jeszcze zarodka, mówił, że może coś tam widzi ale nie jest pewien. Na razie akurat o tym nie myślę. Teraz najważniejsze, żeby nie krwawic. Lekarz mówił, że albo się utrzyma ciąża albo poroni. W sumie to wiedzialam[emoji85] luteina 2×2 dziennie dopochwowo. Jak nie zaczne krwawic czy plamic mocniej to wizyta 22 lipca. Zobaczymy też czy w ogóle się ciąża rozwija. Beta natomiast rośnie. A i witam wszystkie nowe przyszłe majowe mamy[emoji7][emoji7]
Witamy witamy [emoji847]Hej dziewczyny,
ja mam 33 lata i 6-letniego syna teraz druga ciąża
odebrałam wyniki bety tydzień temu 394 po tygodniu przyrost do 7986 więc jestem spokojniejsza w najbliższy wtorek Gin i USG.
Ja powiedziałam pracodawcy, że będę chodzić ile się da do pracy ze względu na to, że mało nas w zespole do tego dwie moje koleżanki starają się o dzieci i one pewnie od razu na l4 pojda. Chociaz przez charakter mojej pracy sporą częśc moich dotychczasowych obowiązków musiały przejąc inne osoby.
Ból powoli ustępuje staram się nie myśleć negatywnie.Połóż się, odpocznij... A gdyby się nasilił ból lub plamienie to jedź na IP. Oby przeszło..
Brunatna wydzielina z takim czymś białym jakby błona... Człek w życiu wiele widział ale takie coś pierwszy raz na oczy. Moja pierwsza ciąża więc bardzo się wystraszyłamBrązowe plamienie o niczym jeszcze nie świadczy. W pierwszej ciąży miałam, od razu poszłam do ginekologa przepisał mi duphaston i było ok. Trzymaj się