reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Ja właśnie mam jutro po pracy o 18 imprezę z pracy ponad 40 osób wszyscy już planują co będą pić, zamówione jedzenie itp dlatego obawiam się że nie utrzymam tajemnicy i i tak sie jutro rypnie. Ale.to nie znaczy że od razu pójdę na l4
A ja kombinuję jak się wymagać od ślubu i wesela, bo się szykuje wesele znajomych bliżej listopada. Nie chcę gadać o ciąży na prawo i lewo ale chyba nie będę miała wyjścia. Za bardzo się boję zbiorowiska ludzi z różnych stron Polski. W pierwszej wersji ślub miał być na wiosnę, ale przez pandemię wszystko się zmieniło.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie bo jesteście na początku ciąży, jak u was z temperatura ? Macie podwyzszona? Czy waha się ?

U mnie beta z 4720 po 48 godzinach wyszła 8039 czyli jest ok. Trochę się obawiałam wyniku bo przy takich wartościach przyrosty są mniejsze(nie podawaja się tak jak na początku) i może być problem z interpretacją, ale póki co kamień z serca spadł. :)
U mnie średni przyrost
Dziewczyny mam pytanie bo jesteście na początku ciąży, jak u was z temperatura ? Macie podwyzszona? Czy waha się ?
Ja mam delikatnie podwyższoną, chociaz w tantym tyg mialam 36.4 i juz zakladalam temat bo panikowalam. Teraz nie mierze, ale ciągle mi zimno i jestem taka śpiąca😞🙈

Gratulacje. Ja też przebieram nóżkami czy zarodek się pojawi. Wizyta dopiero 24 września. 21 września robię wyniki i mam już skierowanie na obciążenie glukoza z powodu mojego wieku i dużych urodzeniową dzieci. Mam nadzieję że przeżyję bo w ostatniej ciąży spadłam ze schodów bo mi się słabo zrobiło i zemdlałam.
Dziewczyny jest serduszko![emoji3531][emoji3531][emoji3531] według USG 6i 2 więc +/- 3 dni więc pokrywa się z OM [emoji16][emoji16] ułożyło mi u kupuje lody w Biedrze!

reklama
Do góry