Jak nie będziesz się jakoś mocno forsować/przemęczać to raczej ok jeśli ciąża jest zdrowa to teoretycznie można robić prawie wszystko. Ja sama jestem teraz na kilku dniowym urlopie we Wrocławiu i codziennie po prostu spacerujemy, ale myślę, że na pewno sporo ponad 5km dziennie i nic się nie dzieje.Dziewczyny obeznane czy jednodniowa wycieczka w góry nie zaszkodzi czy lepiej nie ryzykować? Mam na myśli odpoczynek nie chodzenie po wysokich górach
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Nie, nie. Mała jest z moją mamą. Karmilam juz bardzo malutko. Ale teraz musze calkiem odstawic przez te leki. I mi z tego powodu też smutno.A nie wiem cy pisałaś...Ty leżysz w szpitalu razem z córeczką? karmisz ją jeszcze?
Chce_byc_mama_wielu
Gdybym nie krwawila, sama bym jechala. Ale jak nic się z ciąża nie dzieje to pewnie, że możesz jechaćDziewczyny obeznane czy jednodniowa wycieczka w góry nie zaszkodzi czy lepiej nie ryzykować? Mam na myśli odpoczynek nie chodzenie po wysokich górach
Chce_byc_mama_wielu
Zawsze możesz powiedziec, ze się źle czujesz czy coś. W sumie nikt nie ma Cie prawa do niczego zmuszać. Więc jak oni zechcą iść na jakiś szczyt to odmów i tyle.Najgorzej Jak znajomi coś wymyśla A nie chce jeszcze mówić
A jak długie masz cykle? I mniej więcej kiedy owu ?Ja już czekam na wizytę, trochę poczekam bo jak zwykle jest opóźnienie ale cóż zrobić mam nadzieję że coś zobaczę bo w sumie test wyszedł 4 dni przed miesiączka pozytywny, ale tym pewnie nie ma się co sugerować
Ja jestem 4 dni przed @ i już się niepokoje że jednak się nie udało
Ja różne tak między 29-31 ostatni był 29 dni, testów owu nie robiłam, tylko według aplikacji tak mniej więcej 17 lub 18 dc i nawet by się zgadzało bo wtedy coś mnie kulo w boku.A jak długie masz cykle? I mniej więcej kiedy owu ?
Ja jestem 4 dni przed @ i już się niepokoje że jednak się nie udało
Mejb
Zaangażowana w BB
U mnie zmęczenie i senność, parcie na pęcherz i wilczy apetyt szczególnie o dziwo na zdrowe rzeczy
A na mdłości poranne pomagają migdały. Ja niestety biorę Letrox na tarczycę ( trzeba na czczo i odczekać 1h z jedzeniem) więc nie ma szans żeby jeść jeszcze w łóżku.
A na mdłości poranne pomagają migdały. Ja niestety biorę Letrox na tarczycę ( trzeba na czczo i odczekać 1h z jedzeniem) więc nie ma szans żeby jeść jeszcze w łóżku.
reklama
Zwiekszalas dawkę w ciazy ?U mnie zmęczenie i senność, parcie na pęcherz i wilczy apetyt szczególnie o dziwo na zdrowe rzeczy