reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Neutrogena balsam do ciała. Dla mnie nr 1, super nawilża 😁
Polecam krem na całe ciało Mediderm - dobrze nawilża, polecany dla osób z łuszczycą i problemami skórnymi.

Na twarz produkty marki Cetaphil. Lekkie, dobrze nawilżające, polecane przez dermatologów i makijażystka ostatnio też mi nim robiła jako nawilżenie pod makijaż;)

@Eryka25 tak szybko miałam pozytyw. Ale na to co na usg zobaczy nie ma mimo nadzei wplywu. dziś na wizycie tylko pęcherzyk, kolejna wizyta 30 września. Ze względu na poprzednia stratę przepisala mi progesteron, cis wspomniała że pęcherzyk jest nisko, ale że jeszcze wczesnie i może się podniesie.

A do mnie zadzwonił gin że mnie przyjmie 17.09 , myślałam ze będę mieć wizytę 15.09 . Niby tylko dwa dni więcej ale już odliczałam dni 🙄
@Malwa93 na kiedy się umówiłaś? Chyba jutro? 😊

Dziewczyny ale ze mnie głupek [emoji85][emoji85] jestem uzależniona od robienia testów ale dziś wyszedł mocny w końcu . Czy jeśli testy ciemnieją znaczy że beta rośnie ? Jutro idę na powtórkę i jestem poschizowana [emoji33][emoji33]
IMG_20200909_185438.jpeg

Dziewczyny ale ze mnie głupek [emoji85][emoji85] jestem uzależniona od robienia testów ale dziś wyszedł mocny w końcu . Czy jeśli testy ciemnieją znaczy że beta rośnie ? Jutro idę na powtórkę i jestem poschizowana [emoji33][emoji33]Zobacz załącznik 1174294
Ja robiłam to samo, ale dlatego że nie robiłam bety to się właśnie upewnialam czy rośnie 😊

reklama
Nie, nie. Mała jest z moją mamą. Karmilam juz bardzo malutko. Ale teraz musze calkiem odstawic przez te leki. I mi z tego powodu też smutno.
Jak trzeba odstawić to trzeba, nic nie poradzisz. Dużo dzieci jest na mm i też jest dobrze. Trzymam kciuki, żeby ten krwiak szybko się ewakuował i żebyś mogła wrócić do domu :)

Do góry