Mejb
Zaangażowana w BB
Dopiero 24.09 mam endokrynologa i przed tym zrobię badania jak to aktualnie wygląda. Przed braniem Letroxu TSH 3.6 a ostatnio było 0.98, więc mocno spadło.Zwiekszalas dawkę w ciazy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero 24.09 mam endokrynologa i przed tym zrobię badania jak to aktualnie wygląda. Przed braniem Letroxu TSH 3.6 a ostatnio było 0.98, więc mocno spadło.Zwiekszalas dawkę w ciazy ?
Polecam krem na całe ciało Mediderm - dobrze nawilża, polecany dla osób z łuszczycą i problemami skórnymi.Neutrogena balsam do ciała. Dla mnie nr 1, super nawilża
To szybko miałaś test pozytywny ja się boję robić.Ja różne tak między 29-31 ostatni był 29 dni, testów owu nie robiłam, tylko według aplikacji tak mniej więcej 17 lub 18 dc i nawet by się zgadzało bo wtedy coś mnie kulo w boku.
Ja zrobiłam po tym jak pierwszy raz w życiu nie miałam ochoty na nic w mc Donaldzie. Aż dziwne to byłoTo szybko miałaś test pozytywny ja się boję robić.
Jednak zdecydowałam się na jutro, kurczę już chce wiedzieć i chciałabym powiedzieć swojej siostrzeA do mnie zadzwonił gin że mnie przyjmie 17.09 , myślałam ze będę mieć wizytę 15.09 . Niby tylko dwa dni więcej ale już odliczałam dni
@Malwa93 na kiedy się umówiłaś? Chyba jutro?
Ja robiłam to samo, ale dlatego że nie robiłam bety to się właśnie upewnialam czy rośnieDziewczyny ale ze mnie głupek [emoji85][emoji85] jestem uzależniona od robienia testów ale dziś wyszedł mocny w końcu . Czy jeśli testy ciemnieją znaczy że beta rośnie ? Jutro idę na powtórkę i jestem poschizowana [emoji33][emoji33]Zobacz załącznik 1174294
Jak trzeba odstawić to trzeba, nic nie poradzisz. Dużo dzieci jest na mm i też jest dobrze. Trzymam kciuki, żeby ten krwiak szybko się ewakuował i żebyś mogła wrócić do domuNie, nie. Mała jest z moją mamą. Karmilam juz bardzo malutko. Ale teraz musze calkiem odstawic przez te leki. I mi z tego powodu też smutno.