reklama
Agnieszka19m
Fanka BB :)
Czasami mi się wydaje że coś mi leci z pochwy i lecę.panicznie sprawdzać do WC. Masakra. W ciąży poronionej w ogóle nie dopuszczałam do siebie myśli że coś może być nie tak. A teraz nawet boje się myśleć że będzie dobrze. Wariactwo jakies ta kobieca psychika
Ania95
Nie tylko Ty tak masz, ja po każdym skorzystaniu z toalety sprawdzam czy nic nie ma na papierze. Ja w tej straconej niestety czułam ciągle że jest coś nie tak, lęk był okropny. Teraz jestem pozytywnie nastawiona ale gdzieś z boku ciągle towarzyszy stres.Czasami mi się wydaje że coś mi leci z pochwy i lecę.panicznie sprawdzać do WC. Masakra. W ciąży poronionej w ogóle nie dopuszczałam do siebie myśli że coś może być nie tak. A teraz nawet boje się myśleć że będzie dobrze. Wariactwo jakies ta kobieca psychika
Chce_byc_mama_wielu
Ja też ciągle sprawdzam. I ciągle coś jest ciekawe kiedy mnie ze szpitala wypiszą. Ja tak bym chciała, żeby bylo dobrze, ale niestety życie bywa różne. A co do objawów bym ciągle leżała i mam nad ranem i rano mdłości. Z córką ciągle miałam ochotę na slodkie. I zaczelam wymiotowac w 6 tyg jakoś. A teraz jak mam na coś ochotę to bardziej na chipsy i colę. Ale smalcem, ogórkami i czekoladą też nie pogardze. Ostatnio coś moja ulubiona pizza mi nie smakujeNie tylko Ty tak masz, ja po każdym skorzystaniu z toalety sprawdzam czy nic nie ma na papierze. Ja w tej straconej niestety czułam ciągle że jest coś nie tak, lęk był okropny. Teraz jestem pozytywnie nastawiona ale gdzieś z boku ciągle towarzyszy stres.
Ja ze synem w ciąży jadłam wszystkoZ dziewczymkami to mialam straszne nudnosci i wymioty.O raz parcie na słodkie.A Z synen na przemian.Słodkie,kwaśne i pikantne.Wiec teraz jest podobnie.Bo od paru dni mam straszną ochotę na soki pomidorowe pikantne i sosy słodko kwśne i oczywiscie słodycze
Wczoraj z kolei suszone śliwki zagryzłam chlebem z pasztetem i ogórkami na ostro Ale to może być objaw przed @ bo jestem dopiero w 26dc A termin @ na niedzielę
W ciąży niestety nie będę mogła sobie pozwolić na wszystko będę musiała trzymać dietę wątrobową
Od pozytywnego testu będę musiała mierzyć z uwagi na przebyty zespół HELLP w pierwszej ciąży.Dziewczyny mierzycie sobie ciśnienie? Ja zawsze miałam dobre tylko puls wysoki A teraz już mam za wysokie :/
Mnie jest od ok 5 dni zimno. Poza tym nic mi nie jest Ale nie mam też PMS A zawsze tydzień przed już dre ryja na wszystkichMoje objawy to metaliczny posmak czasem w ustach i słabo z jedzeniem średnio chce mi się jeść no i na poczatku myślałam że jestem chora objawy jak przy grypie trochę
Po cichutku liczę na to że zostanę tu z Wami na dłużej
Trzymam kciuki )Ja ze synem w ciąży jadłam wszystko
Wczoraj z kolei suszone śliwki zagryzłam chlebem z pasztetem i ogórkami na ostro Ale to może być objaw przed @ bo jestem dopiero w 26dc A termin @ na niedzielę
W ciąży niestety nie będę mogła sobie pozwolić na wszystko będę musiała trzymać dietę wątrobową
Od pozytywnego testu będę musiała mierzyć z uwagi na przebyty zespół HELLP w pierwszej ciąży.
Mnie jest od ok 5 dni zimno. Poza tym nic mi nie jest Ale nie mam też PMS A zawsze tydzień przed już dre ryja na wszystkich
Po cichutku liczę na to że zostanę tu z Wami na dłużej
szarcia
06.2009/01.2011
Może być troszkę za szybko i oprócz malutkiego pęcherzyka nie zobaczysz nic. Ja już doczekać się nie mogę 24 września no byłam 3 września i niby z obliczeń wg Om powinien być 7 tydzień to dowiedziałam się że ciąża jest 2 tygodnie młodsza i zobaczyłam tylko pęcherzyk. Ja teraz będę szła to będzie niby 8 tydzień.
Nie wiem jak to się liczy to podam jak w aplikacji jest 6 tydzień 5+1
Ania95
A dostajesz jakieś leki ?jak to dalej będzie wyglądać, musi cała krew z tego krwiaka ujść? Trzymam kciuki żebyś szybko wyszła a z dzidzią było wszystko dobrze ❤ mi słodkiego się nie chce, bardziej słone przekąski no i wiecie co?marze o kluskach śląskich z mięsnym sosem tyle że ja aż taka dobra kucharka nie jestem , a stać teraz tyle przy garach mi się nie chceJa też ciągle sprawdzam. I ciągle coś jest ciekawe kiedy mnie ze szpitala wypiszą. Ja tak bym chciała, żeby bylo dobrze, ale niestety życie bywa różne. A co do objawów bym ciągle leżała i mam nad ranem i rano mdłości. Z córką ciągle miałam ochotę na slodkie. I zaczelam wymiotowac w 6 tyg jakoś. A teraz jak mam na coś ochotę to bardziej na chipsy i colę. Ale smalcem, ogórkami i czekoladą też nie pogardze. Ostatnio coś moja ulubiona pizza mi nie smakuje
Mimi1987
To ja sprawdzać też sprawdzam za każdym razem, ale ogólnie mam schizę, bo przy obydwóch stratach mój organizm w ogóle nie dał znać, że jest coś nie tak, dowiadywałam się na kontroli u ginekologa... Dlatego teraz przed każdą wizytą trzęsę się ze strachu. Ogólnie jakoś staram się nie myśleć, ale dzisiaj mnie nachodzą jakieś fale lęku, zwariuję chyba...Czasami mi się wydaje że coś mi leci z pochwy i lecę.panicznie sprawdzać do WC. Masakra. W ciąży poronionej w ogóle nie dopuszczałam do siebie myśli że coś może być nie tak. A teraz nawet boje się myśleć że będzie dobrze. Wariactwo jakies ta kobieca psychika
reklama
Mimi1987
Właśnie mam zamiar zrobić smalec z fasoli naszła mnie ochota na smalec, a nie chcę tak mega tłusto jeść teraz, więc zrobię ten z fasoli. Jadłyście kiedyś? Smakuje chociaż podobnie?Ja też ciągle sprawdzam. I ciągle coś jest ciekawe kiedy mnie ze szpitala wypiszą. Ja tak bym chciała, żeby bylo dobrze, ale niestety życie bywa różne. A co do objawów bym ciągle leżała i mam nad ranem i rano mdłości. Z córką ciągle miałam ochotę na slodkie. I zaczelam wymiotowac w 6 tyg jakoś. A teraz jak mam na coś ochotę to bardziej na chipsy i colę. Ale smalcem, ogórkami i czekoladą też nie pogardze. Ostatnio coś moja ulubiona pizza mi nie smakuje