reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
A mozecie mi powiedziec czy badalyscie sobie same szyjke? Jaka teraz jest po pozytywnym tescie? bo ja kurcze (jak sie uda to zaczne) nie zapisalam sobie jak bylam w 1 ciazy... teraz zaczne notowac... nawet kupie sobie segregator mamaginekolg dla ciezarnych i nd wszystko chomikowac [emoji16][emoji23]

Hej dziewczyny 😉
Jeszcze się nie witam, ale was podczytuję. Pierwszy test negatywny, ale miesiączką nie przyszła i mam kilka objawów wczesnej ciąży, jakie miałam w poprzedniej. Albo mi się owu przesunęła, albo mam dłuższe cykle po porodzie. W każdym razie jeszcze się nie cieszę i liczę się z tym, że jednak się nie udało, zwłaszcza w 1 cyklu po porodzie 👅 poczekam kilka dni i znowu zatestuję 😉

Trzymam mocno za Was kciuki i mam nadzieję, że niedługo do was dołączę 😜

Hej dziewczyny 😉
Jeszcze się nie witam, ale was podczytuję. Pierwszy test negatywny, ale miesiączką nie przyszła i mam kilka objawów wczesnej ciąży, jakie miałam w poprzedniej. Albo mi się owu przesunęła, albo mam dłuższe cykle po porodzie. W każdym razie jeszcze się nie cieszę i liczę się z tym, że jednak się nie udało, zwłaszcza w 1 cyklu po porodzie 👅 poczekam kilka dni i znowu zatestuję 😉

Trzymam mocno za Was kciuki i mam nadzieję, że niedługo do was dołączę 😜
Czekamy na dobre wiadomości 😊

U mnie test pokazał dwie kreski ale we wtorek idę dopiero do gin. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i doczekam się pięknego zarodka 🥰. Ja też mam problemy z tarczyca bo mam za wysokie przeciwciała atg , znowu tsh i ft3 ft4 prawidłowe, zapobiegawczo przepisali mi Euthyrox 25. Każda ma jakieś problemy z tarczyca z tego co patrze coraz częściej 😕
U mnie też niedoczynność. Przyjmuje Letrox 50 i wszystko się unormowało. Z TSH 3.6 mm teraz 0.93. We wtorek powtarzam badania i zapisuje się do ginekologa;)

reklama
Do góry