Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Tak, tak. Miałam.na.myśli 30 a napisałam 31.Kwiecień ma 30 dni [emoji85][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, tak. Miałam.na.myśli 30 a napisałam 31.Kwiecień ma 30 dni [emoji85][emoji16]
Hmmm do.dzisiajJa ostatnia @ 26 lipca i test pokazał mi dwie kreski 21 sierpnia. Na bank będziesz majówką, musiała być późna owu, ile czekałaś z testowaniem?
To długo zwlekałaś jak w 38dc podziwiam A cierpliwośćHmmm do.dzisiaj
To długo zwlekałaś jak w 38dc podziwiam za cierpliwośćHmmm do.dzisiaj
Sie okaze [emoji1787]Kochana ten Twój cień cienia to całkiem przyzwoity pozytyw[emoji173]
Ja mam 4 pinki, na razie 2 pozytywy. Jeden rano powtórzę, drugi w pon. Kupię też jakiś inny, bo może ye wadliweSie okaze [emoji1787]
Chciałabym mieć termin na ten dzień, urodziny mojego niemężaTak, tak. Miałam.na.myśli 30 a napisałam 31.
A na kiedy masz? Czy jeszcZe nie testowalas? Bo ja zakręcona jestemChciałabym mieć termin na ten dzień, urodziny mojego niemęża
Jeszcze nie wiem czy się udało, tylko podczytuje majoweA na kiedy masz? Czy jeszcZe nie testowalas? Bo ja zakręcona jestem
Trzymam kciukiJeszcze nie wiem czy się udało, tylko podczytuje majowe
Jestem w pierwszym stymulowanym cyklu po poronieniu