reklama
Amur
Fanka BB :)
A mozecie mi powiedziec czy badalyscie sobie same szyjke? Jaka teraz jest po pozytywnym tescie? bo ja kurcze (jak sie uda to zaczne) nie zapisalam sobie jak bylam w 1 ciazy... teraz zaczne notowac... nawet kupie sobie segregator mamaginekolg dla ciezarnych i nd wszystko chomikowac [emoji16][emoji23]
KundaKunda
Hej dziewczyny
Jeszcze się nie witam, ale was podczytuję. Pierwszy test negatywny, ale miesiączką nie przyszła i mam kilka objawów wczesnej ciąży, jakie miałam w poprzedniej. Albo mi się owu przesunęła, albo mam dłuższe cykle po porodzie. W każdym razie jeszcze się nie cieszę i liczę się z tym, że jednak się nie udało, zwłaszcza w 1 cyklu po porodzie poczekam kilka dni i znowu zatestuję
Trzymam mocno za Was kciuki i mam nadzieję, że niedługo do was dołączę
Jeszcze się nie witam, ale was podczytuję. Pierwszy test negatywny, ale miesiączką nie przyszła i mam kilka objawów wczesnej ciąży, jakie miałam w poprzedniej. Albo mi się owu przesunęła, albo mam dłuższe cykle po porodzie. W każdym razie jeszcze się nie cieszę i liczę się z tym, że jednak się nie udało, zwłaszcza w 1 cyklu po porodzie poczekam kilka dni i znowu zatestuję
Ania95
Czekamy na dobre wiadomościHej dziewczyny
Mejb
Zaangażowana w BB
Hej, jestem w podobnej sytuacji. Trzymam za nas kciukiHej dziewczyny. Prawdopodobnie też majówka, ale okaże się za dwa tyg bo wtedy mam wizytę u gin. Na razie 2 kreseczki na teście Bardzo się boję, żeby wszystko było dobrze ostatnia moja ciąża zakończyła się poronieniem
Mejb
Zaangażowana w BB
U mnie też niedoczynność. Przyjmuje Letrox 50 i wszystko się unormowało. Z TSH 3.6 mm teraz 0.93. We wtorek powtarzam badania i zapisuje się do ginekologaU mnie test pokazał dwie kreski ale we wtorek idę dopiero do gin. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i doczekam się pięknego zarodka . Ja też mam problemy z tarczyca bo mam za wysokie przeciwciała atg , znowu tsh i ft3 ft4 prawidłowe, zapobiegawczo przepisali mi Euthyrox 25. Każda ma jakieś problemy z tarczyca z tego co patrze coraz częściej
reklama
Ania95
Ja też w czerwcu poronilam dlatego tak się tym martwię W poniedziałek idę jeszcze do endokrynologa a we wtorek już na wizytę do gin.U mnie też niedoczynność. Przyjmuje Letrox 50 i wszystko się unormowało. Z TSH 3.6 mm teraz 0.93. We wtorek powtarzam badania i zapisuje się do ginekologa