Cześć.Witam, również chciałam dołączyć. Jestem jedną z tych, co "z buta" wchodziła i czytała... i przeżywała razem z Wami. Wielokrotnie chciałam napisać, ale... zawsze mówiłam sobie, że zarejestruję się z komputera, bo z tel. niewygodnie... W końcu się przemogłam, no i jestem Teraz już mogę pisać...
A o mnie... Jestem z Gdańska, jestem tu chyba najstarsza zarówno wiekiem, jak i stażem. Mam już dwie córki i dwóch synów, a teraz czekamy na majową córeczkę - niespodziankę Mam też za sobą niestety dwa poronienia, a poród mojego najmłodszego synka był dramatyczny - najpierw przez kilka godzin walczył o życie, potem jeszcze długo o zdrowie - więc przeżywane tu lęki, strachy, niepewności - są mi aż za dobrze znane. Dlatego tak chętnie tu zagladałam - a teraz też pewnie będę chętnie pisała. Pozdrawiam wszystkie Majowe Mamy
Ja mam 39 lat i zastanawiam się czy uczestniczyć w dyskusji tutaj czy w temacie "ciąża po 40" doświadczenia w byciu ciężarówką żadnego, stresują mnie każde krwawienia (krwiak) i bóle mniejsze i większe.
P.s. mieszkam pod Gdańskiem