_alunia_
To ja ;)
A odnośnie tych płci to może się na razie wydawać, że jest więcej chłopców ale pewnie ostatecznie będzie podobnie Kiedyś gdzieś czytałam, że po prostu na wczesnym etapie ciąży łatwiej stwierdzić chłopca, bo jak coś już się pojawia między nogami to raczej nie znika. A dziewczynka może byś stwierdzona jak lekarz już jest pewien, że to "coś" się nie podniesie Częściej początkowa dziewczynka zmienia się w chłopca niż na odwrót, ale też w wielu przypadkach lekarz zamiast powiedzieć "raczej dziewczynka" to mówi że nie widać i sprawdzimy na kolejnej wizycie
Aczkolwiek u mnie 2 tygodnie temu na wizycie powiedział gin, że już jest pewien, że dziewczynka Nawet już kupiłam dwa różowe bodziaki, żeby sie napatrzeć, zakochać i wreszcie przestać marzyć o drugim synku
u mnie właśnie tak było na prenatalnych, gin nie chciała powiedzieć, czy chłopiec czy dziewczynka, bo coś mogło się podnieść i nie chciała strzelać ale po wynikach nifty wiem że dziewczynka.
też miewam bóle podbrzusza i nie będę oryginalna jak powiem, że oczywiście mam zalecony magnez