Ja w pierwszej ciąży wprowadziłam zdrowsze odżywianie w postaci dokładania surówki w kfc do zestawu litrami pochłaniałam ice tea i rafaello...Dziewczyny a jak wyglada wasze odżywianie? Ja w sumie staram się unikać fast foodow i słodyczy oraz nie pijam żadnych napojów soków tylko sama wodę.
ale od dwóch dni sobie podpuściłam. A to kilka kawałków ciasta, a to jakieś batoniki, chipsy, wczoraj frytki.. mam teraz wyrzuty sumienia okropne.
niestety odrzuca mnie od mięsa całkowicie i już nie wiem sama co jeść. Dzisiaj moj narzeczony kest w pracy do 19, a ja się czuje taka słaba ze nie mam nawet siły by iść i stać przy garach a już robię się głodna i motam się żeby zamówić coś na wynos, chciałabym coś zdrowego ale tak naprawdę nie ma co.
Czy tez macie rozterki? Czy raczej wszystkie oczywiście się zdrowo, regularnie?
Z odżywianiem generalnie mam problem, bo jak jestem w pracy to zapominam jeść... jeszcze w pierwszym trymestrze było inaczej bo jak nie zjadłam to mnie niemiłosiernie mdliło, ale teraz to już nie i się zdarza, że w ramach obiadu waniliowy serek zjem, albo i nie
A co do kolejek jeszcze to mnie przerażają teraz te kolejki przed sklepami przez te rządowe ograniczenia pracuję, więc nie mam jak zrobić wcześniej zakupów, a jak ostatnio jechałam koło 19-20 to kolejka była już żeby WEJŚĆ do sklepu. No nie będę teraz stała na chłodzie, żeby zrobić zakupy, bo zaraz chora będę i bez koronawirusa zresztą nawet jak miałam zwolnienie to godziny dla seniorów i zaraz potem tłum...