reklama
ciociaAsia
Fanka BB :)
Właśnie też o tym słyszałam, muszę zainwestować za jakiś czas w taka piłkę!Polecam ćwiczenia z piłką dla kobiet w ciąży. Fajnie rozciągają. Korzystam z treningów na YouTube.
KasiaKasienka30
Zaangażowana w BB
A ile płacisz za badanie z krwi na płeć? Też mnie to interesuje jak to się nazywa?Oooo jak super ja mam dziś ostatni dzień 12 tc i jutro wchodzimy w 13 jutro tez reszta badań, No i badania na płeć dziecka z krwi już nie mogę się doczekać No i strach niemały, mam nadzieję, że wszystko będzie w jak najlepszym porządku
A ile płacisz za badanie z krwi na płeć? Też mnie to interesuje jak to się nazywa?
Nifty, ok 2500zł
liajuxx
Początkująca w BB
Dokładnie, test NIFTY, ja mieszkam w Niemczech ale cenowo wychodzi to podobnie, za wszystkie badania prenatalne plus test NIFTY i wszystkie sonografie zapłaciłam 520€.A ile płacisz za badanie z krwi na płeć? Też mnie to interesuje jak to się nazywa?
Ksenia975
Ja uważam, że warto, przyda się też do ćwiczeń po porodzie, zawsze można ją schować, a dobra jest dla każdego np. do ćwiczeń właśnie na kręgosłup.No właśnie się zastanawiałam, czy warto kupić piłkę...
Dziewczyny jak to jest z toksoplazmozą? Poszłam na dodatkowe badania i miałam je zrobione, będzie potrzeba je jeszcze powtórzyć? Później?
Ja kupiłam taką
Piłka do siedzenia ćwiczeń fitness kobiet w ciąży
Kup teraz na Allegro.pl za 44 zł - Piłka do siedzenia ćwiczeń fitness kobiet w ciąży (8940838032). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
Ksenia975
Warto już teraz, im szybciej zaczniesz tym lepiej.Właśnie też o tym słyszałam, muszę zainwestować za jakiś czas w taka piłkę!
Ksenia975
Tak, dlatego na początku trzeba pracować głównie nad równowagą i powoli wykonywać ćwiczenia. Nie zdarzyło mi się upaść.Z piłką trzeba uważać, bo w ciąży zdarzają się zaburzenia równowagi więc ostrożnie. Ja poprzednio chodziłam na gimnastykę dla ciężarnych przy szkole rodzenia. Fajne to było
reklama
A nie masz tam jakiś polskich lekarzy? Albo to nawet telefonicznie skonsultować? Może ewentualnie jak będzie potrzeba to ktoś Ci może z pl wysłać?Ile kobiet, tyle historii w google. Co prawda nie jest to żywa krew, ale jednak coś się dzieje. Dla mnie pojawienie się krwi czy plamien to jedna myśl.. tutaj w dk nie dostanę luteiny itp. więc będę zdana sama na siebie.