Hej! Polecasz panią Anetę? Jeśli chodzi o zrobienie rzetelnego usg?tez robilam wola park Pani Anety Krason
reklama
Ksenia975
Fanka BB :)
Nie mogę się już doczekać pierwszych ruchów dzieciaczka a wy?
Podobno kobiety, które już rodziły, wcześniej je odczuwają. Jestem w 15t3d i jestem szczupła, więc wyczekuję tego momentu, a czas leci bardzo szybko. Nie mogę uwierzyć, że już tyle tygodni minęło. Niektóre kobitki już w 16, czy 17 tc czuły delikatne muśnięcia.
Podobno kobiety, które już rodziły, wcześniej je odczuwają. Jestem w 15t3d i jestem szczupła, więc wyczekuję tego momentu, a czas leci bardzo szybko. Nie mogę uwierzyć, że już tyle tygodni minęło. Niektóre kobitki już w 16, czy 17 tc czuły delikatne muśnięcia.
mi zrobila tylko usg, ktore nie wykazalo odklejania sie kosmowki...dwa dni wczesniej jak robilam poza lux med to wyszlo. Cala wizyta trwala max 10 min z badaniem- bo jak sama Pani Doktor powiedziala jest tylko od usg,a reszty dowiem sie na wizycie dot. prowadzenia ciazy. Jak zaczelam dopytywac czy wszystko jest ok powiedziala ze tak i ze jestem przewrazliwiona....Hej! Polecasz panią Anetę? Jeśli chodzi o zrobienie rzetelnego usg?
Nie mogę się już doczekać pierwszych ruchów dzieciaczka a wy?
Ja tez nie mogę się doczekać, no ja mam nadwagę więc pewnie będę czuła dopiero po 20 tygodniu. Ja jestem w 15+1 więc jesteśmy prawie równo
Kasia&Konrad
A propos ruchów dziecka, to pamiętam jak dziś dzień, w którym poczułam ruchy mojego synka - to był niedzielny obiad u mamusi, najadłam się jak głupia kotletów schabowych i góry ziemniaków i w tym momencie moje dziecko dało o sobie pierwszy raz znać do dziś się śmieję, że od małego uwielbiał kotlety i tak mu zostało
Ksenia975
Kiedy kolejna wizyta?Ja tez nie mogę się doczekać, no ja mam nadwagę więc pewnie będę czuła dopiero po 20 tygodniu. Ja jestem w 15+1 więc jesteśmy prawie równo
Kiedy kolejna wizyta?
18 listopada, już nie mogę się doczekać. Bo nie miałam jeszcze takiej długiej przerwy między badaniami i się stresuje czy wszystko ok, no i chciałabym już na niego/nią popatrzeć
ciociaAsia
A mnie zastanawia.. może głupie pytanie.. ale czy poznam, że to kopnięcie dziecka, A nie żaden bol inny czy coś?A propos ruchów dziecka, to pamiętam jak dziś dzień, w którym poczułam ruchy mojego synka - to był niedzielny obiad u mamusi, najadłam się jak głupia kotletów schabowych i góry ziemniaków i w tym momencie moje dziecko dało o sobie pierwszy raz znać do dziś się śmieję, że od małego uwielbiał kotlety i tak mu zostało
U mnie jeszcze dużo czasu, ale tak się zastanawiam z ciekawości
Ksenia975
Ja 23 listopada dopiero. Ale myślę, że szybko zleci, bo nadal pracuję, więc jest co robić i właśnie od przyszłej wizyty chcę iść na zwolnienie lekarskie. Myślę, że wtedy już poznam płeć.18 listopada, już nie mogę się doczekać. Bo nie miałam jeszcze takiej długiej przerwy między badaniami i się stresuje czy wszystko ok, no i chciałabym już na niego/nią popatrzeć
reklama
mi zrobila tylko usg, ktore nie wykazalo odklejania sie kosmowki...dwa dni wczesniej jak robilam poza lux med to wyszlo. Cala wizyta trwala max 10 min z badaniem- bo jak sama Pani Doktor powiedziala jest tylko od usg,a reszty dowiem sie na wizycie dot. prowadzenia ciazy. Jak zaczelam dopytywac czy wszystko jest ok powiedziala ze tak i ze jestem przewrazliwiona....
Mi się z kolei podobało. Krótko, szybko, jasno i na temat. Wszystko co robi i co sprawdza mówi na bieżąco.