reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Ale leukocyty chyba muszą być, tylko tam w jakimś zakresie? Do 5 chyba, jak tak patrzę na swoje wyniki to tam obok taka legenda jest:)
Też jutro robię posiew, ale to przez kamien.

Ehh no właśnie w Luxmedzie na wyniku jest tylko słowo "obecne" więc zakładam, że jest to obecność powyżej normy 🙄 internet oczywiście jest bezlitosny jeśli chodzi o szukanie jakichkolwiek informacji na temat wyników odbiegających od normy w ciąży więc jak najszybciej zrobię posiew i będzie wszystko jasne ;)

reklama
W luxmedzie trzeba ściągnąć pdf, bo jak wyświetlasz wyniki tylko że stronki to nie ma wszystkiego, m.in. właśnie zakresów - ostatnio mnie lekarz uświadomił...

Ja tez dzis bylam na prentalnych, jak narazie wszystko w porządku. W piatek mam następne tym razem z pappa wiec moze uda sie zbadac serce ktorego dzis sie nie udalo.
Ja mam dwa badania ze wzgledu na moja przeszłość, to dzisiejsze bylo po to zeby sie uspokoic a to w piatek jest takie pełne standardowe :)

Ja tez dzis bylam na prentalnych, jak narazie wszystko w porządku. W piatek mam następne tym razem z pappa wiec moze uda sie zbadac serce ktorego dzis sie nie udalo.
Ja mam dwa badania ze wzgledu na moja przeszłość, to dzisiejsze bylo po to zeby sie uspokoic a to w piatek jest takie pełne standardowe :)
ja mam prenatalne za 2 tygodnie....test pappa w tym samym dniu. Stresuje sie bardzo...pierwsza ciaza poroniona. aktualnie biore duphaston, acard, fraxiparine i odstawilam encorton 😔

reklama
Do góry