reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
A jeszcze jak to oni mierzą? Bo niby jest tak, ze do któregoś tygodnia dzieci rosną w tym samyn tempie. A twój ma w 11+5 6.5 cm a mój mial w 11+2 4.1 cm. Hmmm ja tego nie ogarniam.
No ja też tego nie rozumiem, ale u mnie wiek ciąży nie jest wyliczany na podstawie ostatniej miesiączki, tylko na podstawie USG, bo mam bardzo nieregularne i długie cykle. A przy terminie porodu nadal zostajemy na 10 maj więc chyba nie zmienił zdania co do wieku ciąży.

ja mam nadwagę. Czuję się ogólnie dobrze. Jedyne co to jak brałam duphaston to miałam mega wymioty i bóle głowy. Odkąd odstawiłam to jest ok. Lekkie mdłości, trochę bólów głowy i zmęczenie.
Pogoda i sytuacja w kraju sprawia, że nie chce mi się nic i nigdzie wychodzić. Ale ogólnie tragedii nie ma.

Ja mam wizytę we wtorek i czuję, że zniosę jajko. Jak będę we wtorek to będzie 11+6 z usg, 11+3 z OM. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze...
Trzymam kciuki za wizytę. Ja też mam nadwagę 😞

reklama
Sorki teraz spoglądając na to zdjęcie to jest napisane 12t6d. Ale lekarz mi powiedział że 11t5d ale powiedział to przed badaniem, a po badaniu nie skorygował. Troszkę w błąd mnie wprowadził.

Do góry