A ile takie łóżeczko dostawne służy? Bo też się zastanawiam nad takim bo również mam małe mieszkanie, ale pewnie dość szybko będzie trzeba wymienić na większe i nie wiem czy jest sens.Ja tez bardzo chce łóżeczko dostawne bo nie mamy jakiegoś dużego mieszkania i nie będzie dużo miejsca. Ale! Jak pokazałam narzeczonemu to stwierdził ze przecież to jest za małe i dziecku będzie na pewno ciasno i niewygodnie cóż mam jeszcze trochę czasu by mu przetłumaczyć ze to byłby najrozsądniejszy wybór
reklama
Ksenia975
Fanka BB :)
Podłączam się pod pytanie. Ale pewnie zależy jakie dostawne ma się na myśli, bo chicco next2me napewno nie posłuży długo, ale Ciekawa jestem ile np takieA ile takie łóżeczko dostawne służy? Bo też się zastanawiam nad takim bo również mam małe mieszkanie, ale pewnie dość szybko będzie trzeba wymienić na większe i nie wiem czy jest sens.
Łóżeczko dostawne NA KÓŁKACH 90x45 DOSTAWKA SOSNA
Kup teraz na Allegro.pl za 328 zł - Łóżeczko dostawne NA KÓŁKACH 90x45 DOSTAWKA SOSNA (9668849477). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
Ja biorę Prental Uno (do 12tyg) a po 12t będę brać Prenatal Duo.Mam pytanie. Czy spożywacie jakieś suplementy dla kobiet w ciąży poza kwasem foliowym, czy nie? Mi lekarz nic nie zalecał poza kwasem, jednak sama od czasu do czasu suplementuję się witaminą C, Magnezem i Żelazem.
Ja biorę femibion - wczesna ciąża. Brałam już go tez przy planowaniuMam pytanie. Czy spożywacie jakieś suplementy dla kobiet w ciąży poza kwasem foliowym, czy nie? Mi lekarz nic nie zalecał poza kwasem, jednak sama od czasu do czasu suplementuję się witaminą C, Magnezem i Żelazem.
becia.25
Ja biorę mamadha+, zaczęłam brać jak tylko dowiedziałam się ze ejstem w ciąży, ginekolog powiedzziala ze to bardzo dobry wybór.Mam pytanie. Czy spożywacie jakieś suplementy dla kobiet w ciąży poza kwasem foliowym, czy nie? Mi lekarz nic nie zalecał poza kwasem, jednak sama od czasu do czasu suplementuję się witaminą C, Magnezem i Żelazem.
Szałwia88
Co do łóżeczka to ja też na pewno wezmę takie dostawne coś hak z tego allegro żeby dziecka nie zagnieść, przy 1 często spał z nami w łóżku ale to stres. Więc tak będzie blisko można patrzeć czy oddycha A później wymienię na takie duże które służyło 1 dziecku przez długi czas . Chyba 160 cm miało na 84 jakiś tak.
Witaminy brałam femibion 1 teraz kupiłam mama dha premium.
Witaminy brałam femibion 1 teraz kupiłam mama dha premium.
becia.25
Mi się podoba tez takie z kinderkraftPodłączam się pod pytanie. Ale pewnie zależy jakie dostawne ma się na myśli, bo chicco next2me napewno nie posłuży długo, ale Ciekawa jestem ile np takie
Łóżeczko dostawne NA KÓŁKACH 90x45 DOSTAWKA SOSNA
Kup teraz na Allegro.pl za 328 zł - Łóżeczko dostawne NA KÓŁKACH 90x45 DOSTAWKA SOSNA (9668849477). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
Zobacz ofertę: Łóżeczko dostawne aluminiowe Kinderkraft UNO 2w1 Link do: Łóżeczko dostawne aluminiowe Kinderkraft UNO 2w1
blackfluff
Początkująca w BB
Hej, mi lekarz kazał odstawić wit. C, bo nie ma badań jak wpływa na ciążę. Zalecono mi suplement z wit D 2000 j, jodem i kwsem foliowym. Biorę Mama Dha Premium+. Generalnie przed ciążą oprócz wit C brałam też kompleks witamin z grupy B i to też musiałam odstawić.Mam pytanie. Czy spożywacie jakieś suplementy dla kobiet w ciąży poza kwasem foliowym, czy nie? Mi lekarz nic nie zalecał poza kwasem, jednak sama od czasu do czasu suplementuję się witaminą C, Magnezem i Żelazem.
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Ja ok 10.30O której masz? też idę w czwartek i mam mega stresik, na szczęście w pracy się dużo dzieje to szybciej mija czas. Ja wstępnie mam na 18, ale może być poślizg.