Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Super!Dziewczyny odebrałam wyniki z krwi i są wręcz idealne. jestem taka szczęśliwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!Dziewczyny odebrałam wyniki z krwi i są wręcz idealne. jestem taka szczęśliwa
I w ogóle lekarz kazał mi odstawić luteine i mam nadzieję, że nic nie będzie
To fakt ale w pierwszym trymestrze ze strachu trochę sie ograniczamy od drugiego się zacznie szaleństwoDziewczyny, a tak abstrahując od tych wszystkich dolegliwości znalazłam jeden plus. Ciekawa jestem, czy któraś z was też tego doświadcza i z czego to wynika. Od kiedy jestem w ciąży i to już od samego początku, aż do teraz orgazm przeżywam o wiele bardziej intensywnie.
My wręcz przeciwnie.To fakt ale w pierwszym trymestrze ze strachu trochę sie ograniczamy od drugiego się zacznie szaleństwo
O której masz? też idę w czwartek i mam mega stresik, na szczęście w pracy się dużo dzieje to szybciej mija czas. Ja wstępnie mam na 18, ale może być poślizg.Ale Wy drukujecie znowu się pogubiłam cześć wszystkim nowym dziewczynom a "stare" mam nadzieję, ze coś też piszą. Mam w czwartek wizytę. Juz sie stresuje czy ❤ bije Maleństwu
Ja dzisiaj 7+3 według om a według usg 7+5 i powiem tak ja nie miałam żadnych objawów tylko piersi mnie bolały I zmęczona byłam a odkąd zaczęłam brać duphaston i luteinę mam co rano delikatne mdłości, które niestety coraz częściej doprowadzają do wymiotów, jestem okropnie zmęczona najchętniej bym spała non stop...Dziewczyny a jak to u Was jest z objawami? Ja jestem 8+2, objawy mi przeszły, wcześniej bolały mnie piersi, teraz są tylko większe bez bólu, brzuch dosyć mocno pobolewał teraz rzadko, nudności ogólnie miałam od początku bardzo rzadko. Narazie doszedł mi tylko ból kręgosłupa na dole, zmęczenie i mega ochota na słodkie. Mam nadzieję że wszystko jest okej, byłam ostatnio w 7+4 i wszystko było okej, szkrab rósł, serduszko bilo. Niech dzie