reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Uff zadzwoniłam do swojego lekarza i się umówiłam na dziś :) miał tylko dwa miejsca na 15:15 i 18:45 i wybrałam tą późniejszą wizytę, żeby mąż po pracy ze mną poszedł :D Trochę nie mogę się doczekać, a trochę stres jest jak zawsze... A tu jeszcze tyle godzin oczekiwania :)

reklama
Uff zadzwoniłam do swojego lekarza i się umówiłam na dziś :) miał tylko dwa miejsca na 15:15 i 18:45 i wybrałam tą późniejszą wizytę, żeby mąż po pracy ze mną poszedł :D Trochę nie mogę się doczekać, a trochę stres jest jak zawsze... A tu jeszcze tyle godzin oczekiwania :)
Super, że udało się tak „z marszu”. 😁 Daj znać wieczorem co u maleństwa.

Widzę że dużo osób ma dziś wizyty ja mam jeszcze jedna dziewczyna i ty fajnie super

Dziewczyny mam jeszcze pytanie, zdjęłam wczoraj hybrydy po jakiś 6 miesiącach ciągłego ich Noszenia. I niestety Paznokcie są w tak koszmarnym stanie..pełne przebarwień i bolą mnie przy byle dotyku. Macie może jakieś sposoby na taka dolegliwość ? Teoche się boje stosować jakieś odżywki dostępne w rossmanie

Dziewczyny mam jeszcze pytanie, zdjęłam wczoraj hybrydy po jakiś 6 miesiącach ciągłego ich Noszenia. I niestety Paznokcie są w tak koszmarnym stanie..pełne przebarwień i bolą mnie przy byle dotyku. Macie może jakieś sposoby na taka dolegliwość ? Teoche się boje stosować jakieś odżywki dostępne w rossmanie
Jak wyglądają te przebarwienia? Jaki mają kolor?

reklama
Bez przesady. W ciąży w sumie i do końca hybryda i lakier nie zaszkodzi. Ja robilam sobie hybryde jakos jak zaszkam w ciążę w czerwcu tamtego roku. Paznokcie urosły, ja nie mialam sily juz robić. I tak zostalo do dzisiaj. Ale mam za to mocne i jak noe zetne dlugie paznokcie ;) niestety wedlug mnie przeczekać musisz i odrosna piękne ;) a może jak się bojsz malować odżywka weź jakis olejek, nawet w domu moze jakis znajdziesz i rób sobie kąpiel dłoni. A szczerze kosmetyki dla niemowląt polecam. Mi nawilzaja dlonie i paznokcie lepiej niż jakieś dov.e czy inne nive.a

Do góry