Uff zadzwoniłam do swojego lekarza i się umówiłam na dziś miał tylko dwa miejsca na 15:15 i 18:45 i wybrałam tą późniejszą wizytę, żeby mąż po pracy ze mną poszedł Trochę nie mogę się doczekać, a trochę stres jest jak zawsze... A tu jeszcze tyle godzin oczekiwania
reklama
Cresselia
Fanka BB :)
Super, że udało się tak „z marszu”. Daj znać wieczorem co u maleństwa.Uff zadzwoniłam do swojego lekarza i się umówiłam na dziś miał tylko dwa miejsca na 15:15 i 18:45 i wybrałam tą późniejszą wizytę, żeby mąż po pracy ze mną poszedł Trochę nie mogę się doczekać, a trochę stres jest jak zawsze... A tu jeszcze tyle godzin oczekiwania
KasiaKasienka30
Zaangażowana w BB
Widzę że dużo osób ma dziś wizyty ja mam jeszcze jedna dziewczyna i ty fajnie superUff zadzwoniłam do swojego lekarza i się umówiłam na dziś miał tylko dwa miejsca na 15:15 i 18:45 i wybrałam tą późniejszą wizytę, żeby mąż po pracy ze mną poszedł Trochę nie mogę się doczekać, a trochę stres jest jak zawsze... A tu jeszcze tyle godzin oczekiwania
becia.25
Dziewczyny mam jeszcze pytanie, zdjęłam wczoraj hybrydy po jakiś 6 miesiącach ciągłego ich Noszenia. I niestety Paznokcie są w tak koszmarnym stanie..pełne przebarwień i bolą mnie przy byle dotyku. Macie może jakieś sposoby na taka dolegliwość ? Teoche się boje stosować jakieś odżywki dostępne w rossmanie
Jak wyglądają te przebarwienia? Jaki mają kolor?Dziewczyny mam jeszcze pytanie, zdjęłam wczoraj hybrydy po jakiś 6 miesiącach ciągłego ich Noszenia. I niestety Paznokcie są w tak koszmarnym stanie..pełne przebarwień i bolą mnie przy byle dotyku. Macie może jakieś sposoby na taka dolegliwość ? Teoche się boje stosować jakieś odżywki dostępne w rossmanie
becia.25
CzerwoneJak wyglądają te przebarwienia? Jaki mają kolor?
Lopatkax
Ja teraz mam między wizytami 5 tygodni.A co ile chodzicie na wizyty ?
Ja chodzę co 4 tygodnie, po prostu dopiero mi się przypomniało, że się nie zapisałam wcześniej na szczęście było miejsce tak na ostatnią chwilęA co ile chodzicie na wizyty ?
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Bez przesady. W ciąży w sumie i do końca hybryda i lakier nie zaszkodzi. Ja robilam sobie hybryde jakos jak zaszkam w ciążę w czerwcu tamtego roku. Paznokcie urosły, ja nie mialam sily juz robić. I tak zostalo do dzisiaj. Ale mam za to mocne i jak noe zetne dlugie paznokcie niestety wedlug mnie przeczekać musisz i odrosna piękne a może jak się bojsz malować odżywka weź jakis olejek, nawet w domu moze jakis znajdziesz i rób sobie kąpiel dłoni. A szczerze kosmetyki dla niemowląt polecam. Mi nawilzaja dlonie i paznokcie lepiej niż jakieś dov.e czy inne nive.aDziewczyny mam jeszcze pytanie, zdjęłam wczoraj hybrydy po jakiś 6 miesiącach ciągłego ich Noszenia. I niestety Paznokcie są w tak koszmarnym stanie..pełne przebarwień i bolą mnie przy byle dotyku. Macie może jakieś sposoby na taka dolegliwość ? Teoche się boje stosować jakieś odżywki dostępne w rossmanie