Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Hmmm na początku co dwa tyg, potem pewnie będzie co 3-4 tyg.A co ile chodzicie na wizyty ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm na początku co dwa tyg, potem pewnie będzie co 3-4 tyg.A co ile chodzicie na wizyty ?
Ja zdjęłam nie ze strachu tylko po prostu miałam tak słabe ze musiałam sobie zrobić trochę przerwy od hybrydy bo bym chyba niedługo została bez paznokciBez przesady. W ciąży w sumie i do końca hybryda i lakier nie zaszkodzi. Ja robilam sobie hybryde jakos jak zaszkam w ciążę w czerwcu tamtego roku. Paznokcie urosły, ja nie mialam sily juz robić. I tak zostalo do dzisiaj. Ale mam za to mocne i jak noe zetne dlugie paznokcie niestety wedlug mnie przeczekać musisz i odrosna piękne a może jak się bojsz malować odżywka weź jakis olejek, nawet w domu moze jakis znajdziesz i rób sobie kąpiel dłoni. A szczerze kosmetyki dla niemowląt polecam. Mi nawilzaja dlonie i paznokcie lepiej niż jakieś dov.e czy inne nive.a
I jak wytrzymujesz tak bez stresowała się ? Ja mam chodzić co 4 tygodnie, kolejna wizyta jak narazie 29 października czyli już za mniej niż 3 tyg a ja mam wrażenie ze jajo zniosę najchętniej chodzilabym co tydzieńJa teraz mam między wizytami 5 tygodni.
Ja teraz czekam prawie 5tyg , i nie wytrzymuje nerwowo bo wyniki mnie martwią i dziś boli mocno brzuch ale to chyba po sprzątaniu. Mimo to czekanie jest straszneI jak wytrzymujesz tak bez stresowała się ? Ja mam chodzić co 4 tygodnie, kolejna wizyta jak narazie 29 października czyli już za mniej niż 3 tyg a ja mam wrażenie ze jajo zniosę najchętniej chodzilabym co tydzień
A coś nie tak z wynikami? Ja chciałam iść teraz w środę na pobranie krwi żeby zrobić sobie badania potrzebne i obawiam się bardzo czy mam przeciwciała na różyczkęJa teraz czekam prawie 5tyg , i nie wytrzymuje nerwowo bo wyniki mnie martwią i dziś boli mocno brzuch ale to chyba po sprzątaniu. Mimo to czekanie jest straszne
Daj znać koniecznie co i jakMoja wizyta za 1,5 godz
Dzięki Foka za pamięć.@Cordiane
@Mimi1987
@dadzi
@Weronikax1
@Hankaa
@zielona2909
@angel.sweet.25
Co u was? Pojawiło się jakieś światełko w tunelu?Czy pomimo smutnych wydarzeń zglądacie do nas jeszcze? Jeśli kogoś pominęłam (a na bank pominęłam) to przepraszam. Pamiętamy, że byłyście z nami
ja tez szykuje się na dostawne chicco next2me. Miała je siostra mojego faceta i bardzo sobie chwali. Ja niestety będę mieć bardzo mało miejsca wiec dla mnie to jedyne wyjście. Myśle, ze super mieć dziecko tak blisko siebie.