reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

A któraś ma problemy z cerą?
Ogólnie miewam ciągle, ale to co teraz się dzieje, to czuje się jakbym wróciła do czasów nastoletnich... :p

Na twarzy jest ok przez ten czas zauważyłam 2 małe pryszcze. Ale szyja w okolicach żuchwy i uszy jest często obsypana pryszczami. Na dekolcie też już zaczynają wyłazić😔
Tak zawsze było przed @ w sumie teraz jestem cały czas przed @😁

reklama
Też budzicie się w nocy i przez parę godzin nie możecie zasnąć? :/
Dzisiaj tak miałam, obudziłam się w nocy, nie mogłam zasnąć , dopiero nad ranem - kiedy już powinnam wstawać do pracy :/
I nudności zaczęły się na nowo (na szczęście nie pomagają biszkopty....)

Dzisiaj tak miałam, obudziłam się w nocy, nie mogłam zasnąć , dopiero nad ranem - kiedy już powinnam wstawać do pracy :/

Budzę się na siusiu i męczę się z zaśnięciem.

Ja ostatnio jestem strasznie senna, mogłabym przesypiać cały dzień, a w nocy mimo tego ze jestem strasznie zmęczona, śpię bardzo niespokojnie :/ co chwile pobudki, dziwny okres się zaczął

@blackfluff witaj, mam dość podobną sytuację. Mogę zapytać który miałaś tydzień i dzień z ostatniej miesiączki gdy byłaś na tym pierwszym usg które wskazało 5+5?
Bo ja byłam na pierwszym usg w 6+3 wg Om a usg pokazało 5+4 i też był tylko sam pęcherzyk (bez żółtkowego, a czy u Ciebie był żółtkowy? ) i jutro idę na ponowne usg. Z okresu będzie to 7+3 także musi się już wyjaśnić. Pozdrawiam
Co do pryszczy, mam to samo, bolące i ropne podskorniaki... Ehh

Ja dziś miałam zgłosić się do szpitala na kontrolę, nie chce miec łyżeczkowania więc będę walczyć o tabletki... Trzeba robić badania i walczyć...
Ale faktycznie nasz, tzn wasz maj pechowy, jak dowiedziałam się która pacjentka u której stwierdzono obumarcie płodu byłam myślałam że pójdę i się trzasnę na miejscu, nie wiem co się dzieje, moze to przez chemię jaka jemy, leki... Cholera wie

A mialam tak wczoraj, dzisiaj bylam tak zmeczona, ze spałam nawet dużo.

reklama
Do góry