Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Na jedności narodowej. Michalik ginekolog. Z papa 500 zeta bez 300. Chyba, ze się coś zmienilo przez dwa dniA gdzie 500 zł ? Bo ja też robię we wroclawiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na jedności narodowej. Michalik ginekolog. Z papa 500 zeta bez 300. Chyba, ze się coś zmienilo przez dwa dniA gdzie 500 zł ? Bo ja też robię we wroclawiu
Jaki cudowny dzidziuśjak pójdę na USG 12stego będzie to u mnie 9t5d już nie mogę się doczekać ..Jestem po wizycie widać główkę, nóżki, rączki i bijące serduszko (ale nie słuchaliśmy). Ma 2.14cm. z om 7+6, z usg 8+5. Termin na 6 maja Mogę zapisywać się na prenatalne bo wszystko dobrze.
Który tydzień?juz po
kijanka ma 25 mm tętno 170
i narazie wszystko dobrze
Ja zawsze mam takie wyniki. To jest nie pamietam co, ale jakieś rodzaje krwinek i ich udział procentowy. Żaden lekarz nawet tego nie skomentował. Myślę, ze nie ma obaw do niepokoju, ale oczywiście mogę się mylić.Hej dziewczyny, dostałam wyniki i jestem przerażona, może któraś z was się na tym zna. 7 tydzień ciąży
To będzie juz prawie taki jak na prenatalnych tylko mniejszyJaki cudowny dzidziuśjak pójdę na USG 12stego będzie to u mnie 9t5d już nie mogę się doczekać ..
No tak a niech będzie jaki chce byle byl zdrowiutki jak braciszekTo będzie juz prawie taki jak na prenatalnych tylko mniejszy
wg miesiączki 10 tydzień ale lekarz obstawia 9Który tydzień?
Ciekawa jestem jaki termin porodu z prenatalnych mi wyjdzie bo to będzie jedyny którego będę się trzymać bo okresu nie było więc nie ma o co zahaczyc ;pwg miesiączki 10 tydzień ale lekarz obstawia 9
na 20 października mam prenatalne
Ja też tego dnia mam prenatalnewg miesiączki 10 tydzień ale lekarz obstawia 9
na 20 października mam prenatalne