Agnieszka19m
Fanka BB :)
Kosiniakowe przez rokMyślałam, ze 1000zl jest jednorazowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kosiniakowe przez rokMyślałam, ze 1000zl jest jednorazowe
Widzicie tyle rzeczy można się dowiedzieć na forumKosiniakowe przez rok
Jaki tysiąc z urzędu? Że z bezrobocia czy jak?
O matko pierwsze słyszę ale superTzw kosiniakowe - 1000zł netto
Ja pracuje i pewnie dość długo będę pracować.dużo nas jest ciezarowek pracujących?
Myśl pozytywnie !Mam dzisiaj wizyte po południu. Chyba umre ze stresu i strachu
Hej, cześć witam się nieśmiało wg Om termin mam na koniec maja (20.08 miałam ostatnią miesiączkę) do gina idę dopiero 05.10
Cieszę się i niepokoje piersza beta w zeszły poniedziałek była 114 we czwartek 400 dziś idę koleiny raz
W domu mamy już 6 latka
Przed nim jedna ciąże poroniłam ale bardzo bardzo wcześnie.
Pozdrawiam Was i trzymam kciuki :*
Myślałam, ze 1000zl jest jednorazowe
Becikowe jest jednorazowe ale trzeba tyle papierów do tego że szok ;O
Czyli dla mnie a jeśli chodzi o becikowe to dochód na osobę nie może przekroczyć 1922zl więc myślę że większość je otrzyma choć to chyba zależy od tego w jakiej strefie mieszka bo tutaj zarobki są bardzo średnie :/Becikowe to coś innego jak kosiniakowe. Becikowe jest jednorazowe i oczywiście jeżeli nie przekroczy się dochodu... Kosiniakowe jest to takie macierzyńskie dla np. niepracujących.
Czyli dla mnie a jeśli chodzi o becikowe to dochód na osobę nie może przekroczyć 1922zl więc myślę że większość je otrzyma choć to chyba zależy od tego w jakiej strefie mieszka bo tutaj zarobki są bardzo średnie :/