Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozazdrościć...Ja jak na razie nie miałam problemu z tym, żeby mąż mógł wejść że mną na USG.
Też nie przepadam, ale zrobiłaś smaka Ja przed chwilą zjadłam całą paczkę ciastek i poprawiłam jeszcze monteWyobraźcie sobie że właśnie podsmazam sobie plasterki boczku na patelni bo o mam mega ochotę na nie a boczku nienawidzę
W ciąży z synem mogłam jeść słodkie kilogramami a teraz wcale mnie nie ciągnie ;p za to boczus mmm... Czujecie jak pięknie pachnie? I jaki jest chrupiący mm;DTeż nie przepadam, ale zrobiłaś smaka Ja przed chwilą zjadłam całą paczkę ciastek i poprawiłam jeszcze monte
Ja już czujęW ciąży z synem mogłam jeść słodkie kilogramami a teraz wcale mnie nie ciągnie ;p za to boczus mmm... Czujecie jak pięknie pachnie? I jaki jest chrupiący mm;D
do mnie właśnie jedzie burger, bo miałam takiego smaka, że nie mogłabym usnąć....Wyobraźcie sobie że właśnie podsmazam sobie plasterki boczku na patelni bo o mam mega ochotę na nie a boczku nienawidzę