Dokładnie mam.taka sama wiedzą przed samym tsh można A jak ft3 i ft4 to po badaniuJa już dwa razy pytałam lekarza i stwierdzili że jeśli tylko TSH to można wziąć rano. Że nie ma tak szybkiego wpływu na wynik. Natomiast ma na ft4 i wtedy nie brać przed badaniem
reklama
U nas normalnie były kolejki A jak korona jest to na godziny zapisująO ludzie ale późno. U mnie nie ma zapisów na godziny tylko trzeba stać na zewnątrz w kolejce
angel.sweet.25
Aktywna w BB
Hej, u mnie dzień trochę inny oderwałam się na chwilę, jestem ogólnie z Warszawy a dziś pojechałam z A na Śląsk taka dzienna wycieczka. W środę idę na usg bardzo się denerwuje mam nadzieję że jakoś zleci ten czas...
mangusta87
Fanka BB :)
wstalam do pracy i ciemno za oknem
jakaś masakra
aż się odechciewa chodzić do pracy
jakaś masakra
Aliseek
Zaangażowana w BB
ja aż uraczyłam się kanapka z nutella i goraca herbata i tak siedzę i patrzę na ten szron na balkonie. Zazdroszczę osobom na L4 spałam 9 godzin a dalej czuje się jakbym nie spała wcale. Nie wiem czy się kiedyś wyspie. Wiecznie zmęczona jestem.wstalam do pracy i ciemno za oknem
jakaś masakra
Szałwia88
Coś o tym wiem. Też mi sie nie chce dzisiaj u mnie na być słońce. Ale zimno po max 16 stopniwstalam do pracy i ciemno za oknem
jakaś masakra
Ostatnia edycja:
mangusta87
dużo nas jest ciezarowek pracujących?ja aż uraczyłam się kanapka z nutella i goraca herbata i tak siedzę i patrzę na ten szron na balkonie. Zazdroszczę osobom na L4 spałam 9 godzin a dalej czuje się jakbym nie spała wcale. Nie wiem czy się kiedyś wyspie. Wiecznie zmęczona jestem.
Chce_byc_mama_wielu
Ja niestety mam od początku mdłości. Od kilku dni doszły wymioty. Ale jeszcze żeby zwrócić to ok, a tu caly czas piecze w żołądku i stoi.Witajcie w niedzielę czy któraś z Was też nie odczuwa żadnych mdłości ? Nawet mnie brzuch nie boli (Ale myślę że to za sprawą magnezu ). Choć trochę się obawiam bo wizyta za tydzień dopiero. Dziś rozpoczęty 6 tydzien. A mój bardzo chce wszystkim dziś powiedzieć na rodzinnym obiedzie. Dla mnie to nie problem, ale boję się że potem będę musiała się tłumaczyć i znów przeżywać to co trzy miesiące temu. Choć do tej pory byłam dobrej myśli. Ale przez te ostatnie nie najlepsze wiadomości mnie też dopadly obawy. Jedyny mój objaw to ból piersi A i tak o wiele mniejszy niż na początku.
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Co do.węchu mi prawie wsZystko śmierdzi nawet pieluszki małej, a zwłaszcza te pampersy tak śmierdzą, ze masakra. Mam na myśli czystą pieluszkeMnie generalnie już nie mdli od tygodnia. Mam nieraz tylko odrzucenie od jakiegoś zapachu. Węch dalej wyostrzony. Piersi i brzuch zawsze z rana o wiele mniej bolą. Teraz głównym objawem ciążowym jest senność ...