dadzi
Moderatorka
Miałam tak w 3 ciąży! Jadłam pomarańcze i wypijalam litrami sok pomarańczowy!Ja ciągle jem pomarańcze![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam tak w 3 ciąży! Jadłam pomarańcze i wypijalam litrami sok pomarańczowy!Ja ciągle jem pomarańcze![]()
Miałam w poprzedniej ciąży, smarowałam hascovir. Szybko zeszło u mnie żadnych powikłań nie byłoDziewczyny czy opryszczka na wardze faktycznie jest taka groźna w ciąży? Już kiedyś występowała u mnie na ustach opryszczka także nie jest ona pierwotna.
Też miałam w 2ciazy jakoś w 12 tyg i wszystko ok byloDziewczyny czy opryszczka na wardze faktycznie jest taka groźna w ciąży? Już kiedyś występowała u mnie na ustach opryszczka także nie jest ona pierwotna.
U mnie opryszczka nad ustami to pierwszy objaw ciąży xdDziewczyny czy opryszczka na wardze faktycznie jest taka groźna w ciąży? Już kiedyś występowała u mnie na ustach opryszczka także nie jest ona pierwotna.
O tak, to prawdaDzięki!Szczerze to mogę to znosić, byleby Fasolinka rosła zdrowo
![]()
A to beta mała, zeby coś jeszcze zobaczyćWizyte mialam zaplanowaną na 8.10,ale ze zaczełam plamic pojechalam we wtorek, 5 tydz i nie widział pecherzyka,powiedział albo za wczesnie albo bedzie poronnienie,4xduphason..mimo brania dalej plamie,dzis boli krzyz i podbrzusze,w srode beta 136,30..dzis robiłam i czekam na wyniki...szansy ze jest ciąza juz nie czuje ale boje się ze to pozamaciczna..
Ojej, nie doczytalam tego postu. Strasznie mi przykroDziewczyny mam wynik..beta spadła..128,28, a było w środe 136,30.