dadzi
Moderatorka
Miałam tak w 3 ciąży! Jadłam pomarańcze i wypijalam litrami sok pomarańczowy!Ja ciągle jem pomarańcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam tak w 3 ciąży! Jadłam pomarańcze i wypijalam litrami sok pomarańczowy!Ja ciągle jem pomarańcze
Miałam w poprzedniej ciąży, smarowałam hascovir. Szybko zeszło u mnie żadnych powikłań nie byłoDziewczyny czy opryszczka na wardze faktycznie jest taka groźna w ciąży? Już kiedyś występowała u mnie na ustach opryszczka także nie jest ona pierwotna.
Też miałam w 2ciazy jakoś w 12 tyg i wszystko ok byloDziewczyny czy opryszczka na wardze faktycznie jest taka groźna w ciąży? Już kiedyś występowała u mnie na ustach opryszczka także nie jest ona pierwotna.
U mnie opryszczka nad ustami to pierwszy objaw ciąży xdDziewczyny czy opryszczka na wardze faktycznie jest taka groźna w ciąży? Już kiedyś występowała u mnie na ustach opryszczka także nie jest ona pierwotna.
O tak, to prawda ja dzisiaj z rana znowu rzyganko, także się przyzwyczajamDzięki! Szczerze to mogę to znosić, byleby Fasolinka rosła zdrowo
A to beta mała, zeby coś jeszcze zobaczyć mi też na ip powiedzieli, ze albo ciąża się będzie rozwijać albo poronie, bo nie było jeszcze zarodka. Teraz się boję poronienia zatrzymanego. Trzymam kciuki za spoko przyrost i daj znaćWizyte mialam zaplanowaną na 8.10,ale ze zaczełam plamic pojechalam we wtorek, 5 tydz i nie widział pecherzyka,powiedział albo za wczesnie albo bedzie poronnienie,4xduphason..mimo brania dalej plamie,dzis boli krzyz i podbrzusze,w srode beta 136,30..dzis robiłam i czekam na wyniki...szansy ze jest ciąza juz nie czuje ale boje się ze to pozamaciczna..
Ojej, nie doczytalam tego postu. Strasznie mi przykroDziewczyny mam wynik..beta spadła..128,28, a było w środe 136,30.