Ja też strasznie dużo jem ale to dlatego że mam mdlosci jak robię się głodna.. Ale jem bardzo dużo owoców i nimi przeważnie niweluje ssanie. Rano coś przegryzę, potem śniadanie, potem śniadanie w pracy, obiad w pracy dwudaniowy, a w torebce codziennie mam jakiegoś banana, jogurt czy smothie a jak wracam do domu to dalej tylko jem.. No i budzę się jeszcze w nocy bo głodna jestemJa też nie mam ani mdłości ani wyników. Bóli żadnych większych też brak. Od dwóch dni trochę bardziej czuje brzuch Ale zwiększyłam dawkę magnezu i jest ok. Dziś 5+5. W pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów. Teraz jedynie piersi mam pełne i ciężkie Ale już tak nie bolą jak na początku. Pierwsza wizyta dopiero 5.10
Ja dzisiaj nie mogę się pozbierać po tym co zjadłam. Na śniadanie obiad (krem z dyni) na obiad obiad (ryba ziemniaki kalafior) na kolację obiad (tortilla frytki i po dziecku reszta hamburgera ) i jeszcze w trakcie na deser rogalika z czekoladą. Jak tak dalej pójdzie to do maja chodzić nie będę mogła
reklama
Jeanetttte
Fanka BB :)
Dzisiaj mam 7+5. W 5 tygodniu miałam wszystkie objawy (prócz zwrotu). Nagle z dnia na dzień prawie wszystko minęło. Od 2 dni odrzuca mnie od niektórych zapachów np mięso, kawa
Oj tak tak fora człowiek czyta i się mega nakręca, a każda z nas jest inna i inaczej reaguje.
To moja pierwsza ciąża i bardzo to przeżyję gdy coś się stanie
Oj tak tak fora człowiek czyta i się mega nakręca, a każda z nas jest inna i inaczej reaguje.
Nic się nie stanie, nie nakręcaj się niepotrzebnie. Stres jest niewskazanyDzisiaj mam 7+5. W 5 tygodniu miałam wszystkie objawy (prócz zwrotu). Nagle z dnia na dzień prawie wszystko minęło. Od 2 dni odrzuca mnie od niektórych zapachów np mięso, kawa
Oglądaliście kiedyś ciążę z zaskoczenia? Kurcze chciałabym tak człowiek by nie był nawet świadomy tego stanu i się tak nie stresowal
Jeanetttte
Jak zapomniałaś to znaczy że ci się bardzo nie chcialo wogole to na mojego męża działa tekst "kobiecie w ciąży się nie odmawia bo to przynosi pecha" i co go poproszę to robi
Właśnie wsparcie męża jest bardzo potrzebne
Ja też lubię ale nie chce mi się ich obieracJa ciągle jem pomarańcze
Dzisiaj pierwszy raz sama obieralam tak to Mąż obieralJa też lubię ale nie chce mi się ich obierac
Jeanetttte
Nic się nie stanie, nie nakręcaj się niepotrzebnie. Stres jest niewskazany
Oglądaliście kiedyś ciążę z zaskoczenia? Kurcze chciałabym tak człowiek by nie był nawet świadomy tego stanu i się tak nie stresowal
Staram się nie stresować ale to gdzieś tam we mnie siedzi, a im bliżej badania tym bardziej to wychodzi. Ja chcę już poniedziałek i mieć to już za sobą
Nie oglądałam Ale na necie teraz czytam co to za program. Zakupy w Biedronce i pyk
Mnie ciągnie do soków pomarańczowych. A ostatnio piłam z zielonego banana. A zawsze tylko wodę piłam. Wogóle nie mam ochoty na jogurty na owsianke. Raczej na nie zdrowe niż zdrowe.Ja ciągle jem pomarańcze
reklama
@dadzi @KarolaHoPe31 Dziewczyny bardzo mi przykro Trzymajcie się!!!