reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Znacie jakiś fajny film/serial.na Netflixie?

Dom z papieru jest fajny... I z seriali ten o islamie, tylko zapomniałam tytułu 🤦‍♀️

Ja po wizycie :) Ciąża wewnątrzmaciczna z widocznym pęcherzykiem zoltkowym. 5t1d wg om ale wiem ze owulacja była szybciej i z pomiaru pęcherzyka jest 6t0d. Kolejna wizyta za 2 tygodnie :)

Super ❣️

Dziewczyny nie nadrobię Was. Dwa dni mnie nie było! Nie ma opcji [emoji16]
Wczoraj miałam roczek córki. A w czwartek 1.10 mamy wizyte. Ciekawe czy coś będzie widać. To będzie początek 7 tyg.. Widziałam tam zdjęcia usg jakieś śliczne oby wszystkim nam się ułożylo [emoji6]

Na pewno będzie widać ❣️ trzymam kciuki 🙂

Dziewczyny, spędziłam z Wami fajne 2 tygodnie, jednak życie lubi pisać swoje scenariusze. Dbajcie o siebie i swoje maluchy, cieszcie się ciąża i porodem i małą pachnącą kruszynką. Ja przeżyłam to już trzy razy i za to dziękuję, że mogłam. Wizyta jak już się domyślacie, nie przebiegła tak jak było to ułożone w mojej głowie aczkolwiek taki scenariusz też brałam pod uwagę. Niestety ale ciąża przestała się rozwijać. Lekarz nie znalazł bijącego serca 😔
Jest mi smutno, nie mówię, że nie bo już w głowie zaczęły rosnąć marzenia i myśli o 4 osobowej rodzince no ale widocznie to nie czas. Trzeba sobie na nowo to wszystko poukładać i wróci do starego życia. Trochę szkoda, mimo, ze wcale to dziecko w planie nie byli. Jednak plan się zmienil, na chwilę i spodobał mi się. W życiu pewna jest tylko zmiana i to czas zmian w moim życiu. Trzymajcie się! Życzę Wam dużo szczęścia i zdrowych pięknych maluszków 💓
Ojej... Tak mi przykro 😞 będzie mi Ciebie tu brakowało 😞 trzymaj się, biegaj, a jeśli tylko zechcesz to powiększaj rodzinkę do 4. Przytulam Cię mocno...

reklama
Niestety nie pomogę Ci w tym, ze się sttesujesz bo ja też się bardzo wizyty boję czy będzie biło sersuszko, ale chyba każda się boi i to normalne. Trzymam kciuki i daj znać po wizycie😊 czyli nie byłaś jeszcze na wizycie?
Wizyte mialam zaplanowaną na 8.10,ale ze zaczełam plamic pojechalam we wtorek, 5 tydz i nie widział pecherzyka,powiedział albo za wczesnie albo bedzie poronnienie,4xduphason..mimo brania dalej plamie,dzis boli krzyz i podbrzusze,w srode beta 136,30..dzis robiłam i czekam na wyniki...szansy ze jest ciąza juz nie czuje ale boje się ze to pozamaciczna..

Dziewczyny, spędziłam z Wami fajne 2 tygodnie, jednak życie lubi pisać swoje scenariusze. Dbajcie o siebie i swoje maluchy, cieszcie się ciąża i porodem i małą pachnącą kruszynką. Ja przeżyłam to już trzy razy i za to dziękuję, że mogłam. Wizyta jak już się domyślacie, nie przebiegła tak jak było to ułożone w mojej głowie aczkolwiek taki scenariusz też brałam pod uwagę. Niestety ale ciąża przestała się rozwijać. Lekarz nie znalazł bijącego serca 😔
Jest mi smutno, nie mówię, że nie bo już w głowie zaczęły rosnąć marzenia i myśli o 4 osobowej rodzince no ale widocznie to nie czas. Trzeba sobie na nowo to wszystko poukładać i wróci do starego życia. Trochę szkoda, mimo, ze wcale to dziecko w planie nie byli. Jednak plan się zmienil, na chwilę i spodobał mi się. W życiu pewna jest tylko zmiana i to czas zmian w moim życiu. Trzymajcie się! Życzę Wam dużo szczęścia i zdrowych pięknych maluszków 💓

Ojeny 😢 Przykro mi ☹️

Dziewczyny jeżeli na USG ginekilog mi powiedziała, że to 5-6 tydzień to od zapłodnienia 3-4? Dobrze rozumiem?

I czy macie kartę ciąży założona? Jak tak to który tc?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, spędziłam z Wami fajne 2 tygodnie, jednak życie lubi pisać swoje scenariusze. Dbajcie o siebie i swoje maluchy, cieszcie się ciąża i porodem i małą pachnącą kruszynką. Ja przeżyłam to już trzy razy i za to dziękuję, że mogłam. Wizyta jak już się domyślacie, nie przebiegła tak jak było to ułożone w mojej głowie aczkolwiek taki scenariusz też brałam pod uwagę. Niestety ale ciąża przestała się rozwijać. Lekarz nie znalazł bijącego serca [emoji17]
Jest mi smutno, nie mówię, że nie bo już w głowie zaczęły rosnąć marzenia i myśli o 4 osobowej rodzince no ale widocznie to nie czas. Trzeba sobie na nowo to wszystko poukładać i wróci do starego życia. Trochę szkoda, mimo, ze wcale to dziecko w planie nie byli. Jednak plan się zmienil, na chwilę i spodobał mi się. W życiu pewna jest tylko zmiana i to czas zmian w moim życiu. Trzymajcie się! Życzę Wam dużo szczęścia i zdrowych pięknych maluszków [emoji176]
Mi również baaardzo przykro. Trzymaj się dzielnie [emoji3059][emoji3059][emoji3059]

reklama
Przykro mi 🥺ściskam bardzo ❤️

Do góry