Z_zaskoczenia
Fanka BB :)
U mnie różnica wieku będzie rocznikowi 2lata a dokładnie 19miesiecy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wyszło mi ze nie mam przeciwciał przeciwko różyczce... lgg tylko 0,21. Jeszcze przed ciąża byłam zapytać w przychodni czy miałam wykonywane szczepienia na różyczkę pielęgniarka potwierdziła, ze przyjęłam dwie dawki. Czy chorowałam tego nie wiem, rodzice tez nie pamiętali.. ale te szczepienia jakoś mnie uspokoiły a teraz się przejmuje.. czy któraś z was jest w podobnej sytuacji?
6 tydzień. Książki drogie bo za dwa tomy z wysyłka zapłaciłam koło 140 złA który tydzień jesteś ?? Ja też się tak czuje A po ile te książeczki?
Ja mam dziwne wahania nastroju. Raz się cieszę z tej ciąży i myślę żeby było ok a raz myślę dlaczego właśnie teraz jak ja tyle zaplanowanych rzeczy miałam..... Też tak macie?
Trzymam kciuki by wszystko było dobrze tydzień zleci zobaczysz.Cześć dziewczyny. Ja niestety cały czas w strachu czy pokaże się moje serduszko i czy zabije❤ Kolejna wizyta 1.10.
Czas ciągnie się w ślimaczym tempie. Termin 19maj
Ja również prenatalne będę miała darmowe. Mamy prywatną opiekę od pracodawcy Medicover
GratulacjeTez sie pochwale w 7t+5 [emoji3059]
Miałam to samo dzisiaj na spacerze. Myślałam, że sie położę na chodniku. Byli mi tak źle i słabo i gorąco, ze jeju.Zamówiłam sobie 2 tomy książek „Mamy dla mamy” podobno super. Jeśli ktoś będzie chciał zamówić to w mailu dostałam kod zniżkowy 10%. Kod - „10dlaciebie”
Może się komuś przyda będę miała co czytać podczas 2 tygodni czekania na wizytę. Może nie zwariuje dzisiaj po raz pierwszy na spacerze zrobiło mi się tak gorąco i niedobrze. Czuje, ze jeszcze wiele przede mną