reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Zamówiłam sobie 2 tomy książek „Mamy dla mamy” podobno super. Jeśli ktoś będzie chciał zamówić to w mailu dostałam kod zniżkowy 10%. Kod - „10dlaciebie”
Może się komuś przyda :) będę miała co czytać podczas 2 tygodni czekania na wizytę. Może nie zwariuje 🤪 dzisiaj po raz pierwszy na spacerze zrobiło mi się tak gorąco i niedobrze. Czuje, ze jeszcze wiele przede mną 😐

reklama
Czekam na wyniki online...
Dziewczynki ktore mają już potwierdzoną ciąże,powiedzcie mi jakie macie wyniki progesteronu?
Zaraz się loguję i sprawdzam.
Ja mam progesteron 16 a beta 136,30..ale to chyba mało prawda..??☹🤔
W piatek znow beta i zobaczymy czy wzrasta..
Ja zaraz na samym początku jak robiłam betę miałam 59 i progesteron wtedy 38. To było jakieś 4t1d dwa dni później beta 175 4t3d A dziś 5t3d 3040.
Tez sie pochwale w 7t+5 🥰
Piękny spory już dzidziuś ❤

Zamówiłam sobie 2 tomy książek „Mamy dla mamy” podobno super. Jeśli ktoś będzie chciał zamówić to w mailu dostałam kod zniżkowy 10%. Kod - „10dlaciebie”
Może się komuś przyda :) będę miała co czytać podczas 2 tygodni czekania na wizytę. Może nie zwariuje 🤪 dzisiaj po raz pierwszy na spacerze zrobiło mi się tak gorąco i niedobrze. Czuje, ze jeszcze wiele przede mną 😐
Mam w domu tylko do tej pory leżą nierozpakowane. Wszystko przyjmuję na chłodno, bez euforii i skakania pod sufit. Obiecałam siebie że po badaniach (okolice 12 tygodnia) wrzucę na luz.

A który tydzień jesteś ?? Ja też się tak czuje 🤪 A po ile te książeczki?

reklama
Do góry