reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
l ja dziś w nocy zaliczyłam pierwsze nocne sikanie
dziewczyny co z zaparciami
mam straszny problem z toaleta
Ja e nocy wgl nie sikam A w dzień tak średnio mało pije. Za zaparcia kupowałam sok. z kiszonej kapusty trochę pomaga. Picie i ruch. Ostatnio miałam taki korek że nawet bąka nie było. Mąż już mnie straszył że zamówi mi zestaw do lewatywy.

Ja po nocnej akcji po seksie mam potwierdzenie 😉 Dzidzia ma 1,09cm i ładnie bije jej serduszko. Mąż idzie w odstawkę, ja mam 3x dziennie aplikować duphaston i prowadzić oszczędny tryb życia.
Przy mojej nerwicy lekowej krwawienie wywołało u mnie mocny napad, więc musiałam pojechać do szpitala na Izbę, bo do wtorku to bym oszlała.

Hej dziewczyny [emoji4] czytam o Waszych objawach i się czuje tak jakbym wgl w ciąży nie była. Oprócz tego że bolą mnie cycki to bym wgl nie pamiętała ze w ciąży jestem [emoji12] w porównaniu do pierwszej ciąży w ten czuje się zdecydowanie lepiej, mam lepszy apetyt, nie mdli mnie na widok wszystkiego i mam w miarę dużo Energi w ciągu dnia. Sama teraz myślę czy to dobrze czy źle [emoji28] a wizyta dopiero za 2, 5 tyg [emoji19]

Hej dziewczyny [emoji4] czytam o Waszych objawach i się czuje tak jakbym wgl w ciąży nie była. Oprócz tego że bolą mnie cycki to bym wgl nie pamiętała ze w ciąży jestem [emoji12] w porównaniu do pierwszej ciąży w ten czuje się zdecydowanie lepiej, mam lepszy apetyt, nie mdli mnie na widok wszystkiego i mam w miarę dużo Energi w ciągu dnia. Sama teraz myślę czy to dobrze czy źle [emoji28] a wizyta dopiero za 2, 5 tyg [emoji19]
Który tydzień? Ja też się cieszyłam za szybko i dzidiaj mnie w aucie ciągnęło że mój syn prawie płakał na szczęście się opanowalam

reklama
Do góry