Dała radę? teraz tylko Ty odpoczywaj i się nie stresuj mój jak wstał tak by od razu poszedł już się nie mógł doczekaćja ruszam zaraz z moja 3 latka do przedszkola będzie płacz..
reklama
KundaKunda
Fanka BB :)
Trzymam kciukija ruszam zaraz z moja 3 latka do przedszkola będzie płacz..
Nie zdążyłam usłyszeć jak płacze bo zaraz ja zabraliDała radę? teraz tylko Ty odpoczywaj i się nie stresuj mój jak wstał tak by od razu poszedł już się nie mógł doczekać
Teraz że starsza rozpoczęcie to nie zdążę myśleć
Na pewno już się świetnie bawiNie zdążyłam usłyszeć jak płacze bo zaraz ja zabrali
Teraz że starsza rozpoczęcie to nie zdążę myśleć
Mnie z kolei mniej martwilo czy płakał czy nie tylko czy coś zjadł
No z jedzeniem to różnie może byćNa pewno już się świetnie bawi
Mnie z kolei mniej martwilo czy płakał czy nie tylko czy coś zjadł
W domu apetyt ma, mam nadzieję że tam też A to z tych Chudzinek bo wcześniakNo z jedzeniem to różnie może być
No j mnie też młodsza.jest drobniejsza bo starsza to ma kształty za mamusiaW domu apetyt ma, mam nadzieję że tam też A to z tych Chudzinek bo wcześniak
Starsza Na początku szkoły zawsze mówiła prawdę A później się wycwanila i mówiła że.jadla nawet jak nie zjadła nic
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Na początku myślałam, ze moja pójdzie do żłobka a ja do pracy, ale jak bd drugie bobo to w trójkę będziemy w domu siedziećJa dzisiaj mam z moim adaptacje w żłobku. Ciekawe co będzie za kilka dni, gdy zostawię go samego
reklama
Mój się dostał do państwowego, zanim dowiedziałam się o ciąży, wiec stwierdziłam, ze skorzystam z okazji. Może mu się spodoba, jak nie to będzie siedział ze mnąNa początku myślałam, ze moja pójdzie do żłobka a ja do pracy, ale jak bd drugie bobo to w trójkę będziemy w domu siedzieć