reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
U mnie jak się uda, też będą rok po roku praktycznie@K.A Mam 3,5 miesięcznego synka, więc jak mi się uda, to będzie rok po roku Będziemy się wspierać, jak coś
Chce_byc_mama_wielu
Ja chciałam mieć do 30 troje. Nie wyszłoJa syna urodziłam jak miałam 21 lat. W pełni planowane macierzyństwo i bardzo się z tego cieszę. Teraz 25 i kolejne. Myślę że dwójka mi wystarczy odchowane będą, Będziemy wspólnie korzystać z życia A ja jeszcze przed 30 będę mogła dalej poświęcać się pracy i rodzinie
Szałwia88
Widocznie tak miało byc będziesz miała późniejJa chciałam mieć do 30 troje. Nie wyszło
Byłam dzisiaj u rodzinnej powiedziała że dziwne że mintaj skacze nagle spada to tsh pobrali mi od razu na miejscu jeszcze raz oraz żeby było to samo laboratorium. Kazala rano dzwonić i ki przepisz euthyrox jak będzie wiedziała dokładnie jakie tsh. Powiedziała że najgorsze w niedoczynności są wady u dzieci intelwktualne ale że mam się nie martwić. Na kiedy się umawiacie d9 lekarza?
Chce_byc_mama_wielu
Ja czekam teraz na wizute u gina, potem za 3 tyg chce iść. Do rodzinnego będe rano dzwonić bo mam tsh 3.8 a biote euthyrox 75.Widocznie tak miało byc będziesz miała później
Byłam dzisiaj u rodzinnej powiedziała że dziwne że mintaj skacze nagle spada to tsh pobrali mi od razu na miejscu jeszcze raz oraz żeby było to samo laboratorium. Kazala rano dzwonić i ki przepisz euthyrox jak będzie wiedziała dokładnie jakie tsh. Powiedziała że najgorsze w niedoczynności są wady u dzieci intelwktualne ale że mam się nie martwić. Na kiedy się umawiacie d9 lekarza?
Ania95
Ja czekam właśnie w kolejce do gina cała zestresowanaWidocznie tak miało byc będziesz miała później
Szałwia88
Jak patrzyłam na dostępność wizyt to dopiero na 29 września wolny termin, to byłby rzut na taśmę jakiś 9-10 tydzień. To ktory u was jest teraz i u martynka90? Moze po znajomości się zapisze, pracuje w szpitalu.Ja czekam właśnie w kolejce do gina cała zestresowana
Ania95
5tydz +3 dni. Potrzebuję zwolnienia a następna wizyta była dopiero 9 .Jak patrzyłam na dostępność wizyt to dopiero na 29 września wolny termin, to byłby rzut na taśmę jakiś 9-10 tydzień. To ktory u was jest teraz i u martynka90? Moze po znajomości się zapisze, pracuje w szpitalu.
Szałwia88
Mi w 1 apce wychodzi 5.0 A w drugiej 4.6 nie wiem od czego to zależy bo wpisane te same dane5tydz +3 dni. Potrzebuję zwolnienia a następna wizyta była dopiero 9 .
reklama
Ania95
Ja korzystam z preglife i asystent ciąży i mam tak samo dwie rozbieżnościMi w 1 apce wychodzi 5.0 A w drugiej 4.6 nie wiem od czego to zależy bo wpisane te same dane