reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Ja syna urodziłam jak miałam 21 lat. W pełni planowane macierzyństwo i bardzo się z tego cieszę. Teraz 25 i kolejne. Myślę że dwójka mi wystarczy :) odchowane będą, Będziemy wspólnie korzystać z życia :) A ja jeszcze przed 30 będę mogła dalej poświęcać się pracy i rodzinie :)
Ja chciałam mieć do 30 troje. Nie wyszło😞

Ja chciałam mieć do 30 troje. Nie wyszło😞
Widocznie tak miało byc 😉 będziesz miała później 😊

Byłam dzisiaj u rodzinnej powiedziała że dziwne że mintaj skacze nagle spada to tsh pobrali mi od razu na miejscu jeszcze raz oraz żeby było to samo laboratorium. Kazala rano dzwonić i ki przepisz euthyrox jak będzie wiedziała dokładnie jakie tsh. Powiedziała że najgorsze w niedoczynności są wady u dzieci intelwktualne ale że mam się nie martwić. Na kiedy się umawiacie d9 lekarza?

Byłam dzisiaj u rodzinnej powiedziała że dziwne że mintaj skacze nagle spada to tsh pobrali mi od razu na miejscu jeszcze raz oraz żeby było to samo laboratorium. Kazala rano dzwonić i ki przepisz euthyrox jak będzie wiedziała dokładnie jakie tsh. Powiedziała że najgorsze w niedoczynności są wady u dzieci intelwktualne ale że mam się nie martwić. Na kiedy się umawiacie d9 lekarza?
Ja czekam teraz na wizute u gina, potem za 3 tyg chce iść. Do rodzinnego będe rano dzwonić bo mam tsh 3.8 a biote euthyrox 75.

Ja czekam właśnie w kolejce do gina cała zestresowana

reklama
Do góry