Też tak myślę bo dzieje się tam widzę@Malwa93 cieszę się. Niedługo będzie pewnie więcej dziewczyn ze staraczek❤
reklama
KundaKunda
Fanka BB :)
@Ewoka @Martynka90 trzymam za Was mocno kciuki
No ja też miałam zabieg, a przed zabiegiem był krwiak, miałam leki na usg przed zabiegiem ledwo było to widać. Trzymam kciuki by u Ciebie wszystko było dobrze teraz mnie coś brzuch trochę pobolewa bo pewnie wszystko się nadciąga czy co to tam się robi, obawiam się że lekarka wyśle mnie na l4 A ja miesiąc temu pracę zaczęłamJa 1. ciąża stracona, zabieg. W drugiej ciągle coś, najgorszy był krwiak , który sam się oczyścił. Na papierze zobaczyłam tak wielkie skrzepy i żywa krew, ze bylam przekonana, ze to koniec. Ale udało się Teraz 3 ciąża i co ma być to będZie, ale bardzo bym chciała aby mój dzidziuś się urodził ❤
Chce_byc_mama_wielu
Ja idę dziś na wyniki krwi i do gina. Może być za wcześnie, żeby nawet pecherzyk zobaczyć, ale potem dwa tyg nie mam jak iść. Trzymajcie kciuki. I raczej zostaję tu na majowkach❤
Ja praktycznie zawsze piwa odmawialam bo zawsze za kierowcę robię taki mój fart Ja po lekarzu tylko przyjaciółce powiem bo będę musiała zrezygnować z części rozrywek na jakie chodzimy to by się zorientowalaJa 27 My zawsze też.od razu mówiliśmy ale zazwyczaj sytuacja aż zmuszała bo ja rzadko odmawiam drinka czy wina teraz wie moja siostra j przyjaciółka i w niedzielę powiedzieliśmy rodzica ale na razie reszta nie wie A mam dużą rodzinę
Ja w trakcie starań zbadalam i miałam prawie 4 tsh więc sama sobie dawkę zwiększyłam i wczoraj odebrałam wynik 1,29. Zobaczymy jak dalej będzie się zachowywać. A do Endo dopiero po ginekologu
KundaKunda
Trzymam kciuki ❤ daj znać po wizycieJa idę dziś na wyniki krwi i do gina. Może być za wcześnie, żeby nawet pecherzyk zobaczyć, ale potem dwa tyg nie mam jak iść. Trzymajcie kciuki. I raczej zostaję tu na majowkach❤
KundaKunda
@Martynka90 trzymam
@KundaKunda ja w poprzedniej też gdzieś od 5/6 miałam leżeć bo krwiaka miałam, nawet zakupy i sprzątanie miałam zabronione. Dokładnie jak mus to mus, choć mi będzie ciężko bo nie lubię siedzieć w miejscu i wszędzie mnie pełno ale jak cis będę musiała dac radę
reklama