reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Ja 1. ciąża stracona, zabieg. W drugiej ciągle coś, najgorszy był krwiak , który sam się oczyścił. Na papierze zobaczyłam tak wielkie skrzepy i żywa krew, ze bylam przekonana, ze to koniec. Ale udało się:) Teraz 3 ciąża i co ma być to będZie, ale bardzo bym chciała aby mój dzidziuś się urodził ❤
No ja też miałam zabieg, a przed zabiegiem był krwiak, miałam leki na usg przed zabiegiem ledwo było to widać. Trzymam kciuki by u Ciebie wszystko było dobrze 😍 teraz mnie coś brzuch trochę pobolewa bo pewnie wszystko się nadciąga czy co to tam się robi, obawiam się że lekarka wyśle mnie na l4 A ja miesiąc temu pracę zaczęłam 😱

Ja 27😊 My zawsze też.od razu mówiliśmy ale zazwyczaj sytuacja aż zmuszała bo ja rzadko odmawiam drinka czy wina 🤣 teraz wie moja siostra j przyjaciółka i w niedzielę powiedzieliśmy rodzica ale na razie reszta nie wie A mam dużą rodzinę 😊
Ja w trakcie starań zbadalam i miałam prawie 4 tsh więc sama sobie dawkę zwiększyłam i wczoraj odebrałam wynik 1,29. Zobaczymy jak dalej będzie się zachowywać. A do Endo dopiero po ginekologu
Ja praktycznie zawsze piwa odmawialam bo zawsze za kierowcę robię taki mój fart 😂 Ja po lekarzu tylko przyjaciółce powiem bo będę musiała zrezygnować z części rozrywek na jakie chodzimy to by się zorientowala 😂

@Ewoka ja niestety też musiałam iść na L4 od początku ciąży (od 6 tygodnia) i też dopiero co zaczęłam pracę. Ale jak mus, to mus. Przez połowę ciąży się oszczędzałam, przez 2 pół już głównie leżałam, ale ważne że maleńki urodził się zdrowy 😉

@KundaKunda ja w poprzedniej też gdzieś od 5/6 miałam leżeć bo krwiaka miałam, nawet zakupy i sprzątanie miałam zabronione. Dokładnie jak mus to mus, choć mi będzie ciężko bo nie lubię siedzieć w miejscu i wszędzie mnie pełno ale jak cis będę musiała dac radę 😊

reklama
Do góry