reklama
I jeszcze jedno pytanie do dziewczyn które biorą acard i heparyne. Zastrzyki rano A tabletki wieczorem ? Mimmi napisała że rano po acardzie można się źle czuć. Ja rano nie najlepiej się dziś czułam wczoraj tez. Muszę zaobserwować czy tak jest po tabletkach. Jak myślicie jak to zrobić żeby ewentualnie odwrócić? Mogę wziąć wieczorem zastrzyk i rano też żeby wieczorem wziąć tabletkę?
Mimi1987
Fanka BB :)
Ja póki co kupiłam 2 pary legginsówJa już przeglądałam ciuchy ciążowe dla siebie bo dla malca mam niemal wszystko po moim starszaku. Jedynie gondola fotelik higiena i parę pierdół w sumie moje ciuchy po ciąży też zostawiłam
Ja jestem prawie 9 miesięcy po cc (synek z 17.12.2019) i też się obawiałam, że to za szybko. I wczoraj byłam na pierwszej wizycie u lekarza, a ten mnie uspokoił, bo wg niego i jakiś najnowszych badań (jak to ujął) 6 miesięcy czy to po porodzie naturalnym czy cc ciało kobiety jest gotowe na kolejną ciążę, więc nie ma się co martwić A na kiedy Ci termin wychodzi? Mi na 1-6 maja (spora różnica pomiędzy terminem z OM a obrazem USG) i w każdym razie jak wszystko dobrze pójdzie to będę miała 16 miesięcy różnicy pomiędzy dzieciaczkamiWłaśnie dzisiaj zobaczyłam 2 kreski na teście i jestem szczęśliwa i jednocześnie przerażona bo jest to kompletna niespodzianka i jestem 7 miesięcy po cc
Mimi1987
Kurcze, z tym odwróceniem to bym się poradziła lekarza, bo w sumie wyjdzie tak, że się 2 dawki nałożą... nie wiem czy nie lepiej np.ten jeden raz zrezygnować. Może umów się na telefoniczną poradę, wtedy będziesz spokojnaI jeszcze jedno pytanie do dziewczyn które biorą acard i heparyne. Zastrzyki rano A tabletki wieczorem ? Mimmi napisała że rano po acardzie można się źle czuć. Ja rano nie najlepiej się dziś czułam wczoraj tez. Muszę zaobserwować czy tak jest po tabletkach. Jak myślicie jak to zrobić żeby ewentualnie odwrócić? Mogę wziąć wieczorem zastrzyk i rano też żeby wieczorem wziąć tabletkę?
Ja tak czytałam właśnie, że acard może powodować skutki uboczne - np. bóle głowy i dlatego lepiej na noc. Ale jeśli Tobie lekarz powiedział, że bez różnicy, a Ty dobrze się czujesz, to może nie ma sensu tego zmieniać?
Ha a ja zrobiłam interes życia ze 2 miesiące temu w Lidlu poszłam i zobaczyłam, że wyprzedaż bluzek ciążowych po 9,99 za 2 sztuki to zażartowałam do męża, że bierzemy bo świetna okazja, a może się kiedyś przydadzą i wzięłam...i okazuje się, że przydadzą się szybciej niż myślałamJa póki co kupiłam 2 pary legginsów
Jakie kupiłaś i gdzie ? Bo mnie już ta gumka denerwuje od zwykłych uciska mnieJa póki co kupiłam 2 pary legginsów
Jeanetttte
Dziewczyny A balsamujecie ciało głównie brzuch i piersi w celu zmniejszenia rozstępów? Czy raczej po 3 miesiącu ? Ja W pierwszej ciąży miałam krem z apteki i od początku smarowałam nie mam ani grama rozstępów. Teraz mam z Rossmanna i się zastanawiam. Nie ma na nim nic że od drugiego trymestru
Podpinam się do pytania
A jaki krem z apteki używałaś?
angel.sweet.25
Aktywna w BB
Ja wiem ze za wcześnie, ale chciałam sie upewnić czy to przypadkiem nie ciąża pozamaciczna czy co..
reklama
Ja w sumie nic nie używam, bo w ogóle o tym zapomniałam a w pierwszej ciąży używałam od początku kosmetyków Palmers i teraz też muszę zakupić. Wtedy nie miałam żadnego nowego rozstępuPodpinam się do pytania ☺
A jaki krem z apteki używałaś? ☺
Kosmetyki dla kobiety w ciąży Palmers Cocoa Butter Formula Masło do Pielęgnacji brzucha w okresie ciąży 125 g - Opinie i ceny na Ceneo.pl
Kosmetyki dla kobiety w ciąży Palmers Cocoa Butter Formula Masło do Pielęgnacji brzucha w okresie ciąży 125 g - od 31,66 zł, porównanie cen w 27 sklepach. Zobacz inne Pielęgnacja kobiet w ciąży,
www.ceneo.pl
Do pielęgnacji biustu PALMERS COCOA BUST CREAM UJĘDRNIAJĄCY KREM DO BIUSTU 125g - Opinie i ceny na Ceneo.pl
Do pielęgnacji biustu PALMERS COCOA BUST CREAM UJĘDRNIAJĄCY KREM DO BIUSTU 125g - od 26,04 zł, porównanie cen w 25 sklepach. Zobacz inne Pielęgnacja biustu, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.
www.ceneo.pl