Jeanetttte
Fanka BB :)
Dziewczyny jak z prenatalnym badaniem? Ja się właśnie umówiłam na najbliższy dzień 26.10 (wcześniej nic nie było wolnego) będę wtedy 13t2d. Czy to nie będzie za późno?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te pierwsze są między 11 a 14 tygodniem, więc będzie w sam raz Robisz też badanie z krwi, czy samo usg?Dziewczyny jak z prenatalnym badaniem? Ja się właśnie umówiłam na najbliższy dzień 26.10 (wcześniej nic nie było wolnego) będę wtedy 13t2d. Czy to nie będzie za późno?
Te pierwsze są między 11 a 14 tygodniem, więc będzie w sam raz Robisz też badanie z krwi, czy samo usg?
Ale fajnie, że taki plan dostałaś, przynajmniej wszystko jest jasne i o niczym się nie zapomni Ja dopiero za tydzień dostanę skierowania na te podstawowe badaniaMam tu taki plan to pierwsze dzisiaj zrobiłam ☺
Zobacz załącznik 1176620
Ale fajnie, że taki plan dostałaś, przynajmniej wszystko jest jasne i o niczym się nie zapomni Ja dopiero za tydzień dostanę skierowania na te podstawowe badania
Ja już przeglądałam ciuchy ciążowe dla siebie bo dla malca mam niemal wszystko po moim starszaku. Jedynie gondola fotelik higiena i parę pierdół w sumie moje ciuchy po ciąży też zostawiłamJa dostanę je jutro. Kurde, w sobote byłam przerażona wiadomością o ciąży a na jutrzejszą wizytę czekam jak na szpilkach. Przyzwyczajam się do myśli o dsiecku. wiecie co, zaczyna mi się to nawet podobać aj my kobiety - matki. Instynkt mi się chyba włącza na nowo. Oglądałam już nawet wózki
To jeszcze wcześnie żeby było coś widoczneJa natomiast dzis miałam usg, ale nic nie było widać. " w jamie macicy uwidoczniono poszerzoneendometeium. Pęcherzyka ciążowego nie uwidoczniono." oczywiście pomiarów żadnych bo sprzęt padł 24 września mam być to zrefundują mi kolejne usg.. Będę próbować przeciągnąć na październik żeby już było coś widać. Na oko 4 tydzień...