reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Dziewczyny jak z prenatalnym badaniem? Ja się właśnie umówiłam na najbliższy dzień 26.10 (wcześniej nic nie było wolnego) będę wtedy 13t2d. Czy to nie będzie za późno? 🤔

reklama
Te pierwsze są między 11 a 14 tygodniem, więc będzie w sam raz 🙂 Robisz też badanie z krwi, czy samo usg?

Mam tu taki plan to pierwsze dzisiaj zrobiłam ☺️
IMG_20200915_155103.jpg

Ja dostanę je jutro. Kurde, w sobote byłam przerażona wiadomością o ciąży a na jutrzejszą wizytę czekam jak na szpilkach. Przyzwyczajam się do myśli o dsiecku. wiecie co, zaczyna mi się to nawet podobać 😁 aj my kobiety - matki. Instynkt mi się chyba włącza na nowo. Oglądałam już nawet wózki 😆😂

Ja natomiast dzis miałam usg, ale nic nie było widać. " w jamie macicy uwidoczniono poszerzoneendometeium. Pęcherzyka ciążowego nie uwidoczniono." oczywiście pomiarów żadnych bo sprzęt padł 24 września mam być to zrefundują mi kolejne usg.. Będę próbować przeciągnąć na październik żeby już było coś widać. Na oko 4 tydzień...

Ja dostanę je jutro. Kurde, w sobote byłam przerażona wiadomością o ciąży a na jutrzejszą wizytę czekam jak na szpilkach. Przyzwyczajam się do myśli o dsiecku. wiecie co, zaczyna mi się to nawet podobać 😁 aj my kobiety - matki. Instynkt mi się chyba włącza na nowo. Oglądałam już nawet wózki 😆😂
Ja już przeglądałam ciuchy ciążowe dla siebie :) bo dla malca mam niemal wszystko po moim starszaku. Jedynie gondola fotelik higiena i parę pierdół :) w sumie moje ciuchy po ciąży też zostawiłam :)

Ja natomiast dzis miałam usg, ale nic nie było widać. " w jamie macicy uwidoczniono poszerzoneendometeium. Pęcherzyka ciążowego nie uwidoczniono." oczywiście pomiarów żadnych bo sprzęt padł 24 września mam być to zrefundują mi kolejne usg.. Będę próbować przeciągnąć na październik żeby już było coś widać. Na oko 4 tydzień...
To jeszcze wcześnie żeby było coś widoczne

reklama
Dziewczyny A balsamujecie ciało głównie brzuch i piersi w celu zmniejszenia rozstępów? Czy raczej po 3 miesiącu ? Ja W pierwszej ciąży miałam krem z apteki i od początku smarowałam nie mam ani grama rozstępów. Teraz mam z Rossmanna i się zastanawiam. Nie ma na nim nic że od drugiego trymestru

Do góry