reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

reklama
Ja pierwsza ciążę miałam latem, i mimo że było dużo zwiewnych ciuchów w szafie i nie musiałam kupować nic to i tak upał dawał w kość. Teraz ciąża przez zimę więc chyba wole tak, a i tak będzie miało nas co grzać[emoji28][emoji2960]

Hej dziewczyny. Jutro zaczynam 6 tydzień. Pierwszą wizytę u lekarza mam w poniedziałek. Przechodziłam już jedno puste jajo płodowe i do czasu wizyty będę stresowała się czy jest dzidzia czy nie.
Pytanko mam do was czy odczuwacie ciągnięcie podbrzusza? Pamietam to uczucie z poprzedniej ciąży która zakończyła się powodzeniem i te bóle cały czas były. Teraz miałam je na początku, po zrobieniu testu, lecz obecnie nic mnie nie ciągnie. Bolą mnie tylko piersi. Stresuje się czy z ciążą wszystko ok bo macica powinna się przecież cały czas rozciągać. Innych objawów jak ból piersi nie mam. Nic mnie nie mdli, nic nie ciągnie. Czy któraś z was również nie odczuwa ciągnięcia podbrzusza?

Hej dziewczyny. Jutro zaczynam 6 tydzień. Pierwszą wizytę u lekarza mam w poniedziałek. Przechodziłam już jedno puste jajo płodowe i do czasu wizyty będę stresowała się czy jest dzidzia czy nie.
Pytanko mam do was czy odczuwacie ciągnięcie podbrzusza? Pamietam to uczucie z poprzedniej ciąży która zakończyła się powodzeniem i te bóle cały czas były. Teraz miałam je na początku, po zrobieniu testu, lecz obecnie nic mnie nie ciągnie. Bolą mnie tylko piersi. Stresuje się czy z ciążą wszystko ok bo macica powinna się przecież cały czas rozciągać. Innych objawów jak ból piersi nie mam. Nic mnie nie mdli, nic nie ciągnie. Czy któraś z was również nie odczuwa ciągnięcia podbrzusza?

Nianius - Ja odczuwam ciągnięcia w podbrzuszu i coś na wzór jakbym zaraz miała dostać okres.. Ale za to dzis mnie delikatnie mniej piersi bolą i nie jest aż tak niedobrze. Nie nakręcaj się na to, że będzie źle. Nie przyciągaj do siebie nerwów i negatywnych myśli - wiem, że ciężko bo też tak mam czasem ale nie warto się na tym skupiać. Poczekaj na wizytę i wtedy będziesz wiedziała czy wszystko gra :) nie nastawiaj się źle! Będzie dobrze [emoji813]

reklama
Witajcie, jestem tu nowa. Mój termin porodu to też ponoć maj 2020, ale nie wiem czy się cieszyć bo moja beta HCG nie rośnie niestety jak powinna. Termin u ginekologa dopiero 19 Września.
Miłego dnia!

Do góry