reklama
Aga10_2018
Fanka BB :)
martabunia skądś to znam. Mam to samo. Ja robię dziś leczo, choć jak mam stanąć do garow to mi się nie chce dziś[emoji23][emoji23] Tak poza tym to zimno i ponuro, a starszaka trzeba zaprowadzić do przedszkola brrr
Cześć Dziewczyny . O zrobię dzisiaj leczo
U nas pogoda też nie rozpieszcza Ale zdecydowanie wolę to niż 30 +
Miłego dnia i dużo cierpliwości w oczekiwaniu.
Ja wczoraj byłam na USG piersi.
Coś zobaczyła w lewej. Mam kontrolę za 3 miesiące . To mogą być już zmiany ciążowe hormonalne bo na guza jej to nie wyglądało. Taka długa podłużna struktura. Jakby skupisko obrzeknietych zrazikow. Nie jest unaczyniona, nie daje cienia akustycznego .
Kazała spać spokojnie.
USG ciazy pierwsze - 18 . Także 8 dni jeszcze będzie 8+0 spokojnie będzie wszystko widać.
Dobrego dnia
U
użytkownik 180176
Gość
Carlas mnie już leczo się.prxejadlo a w domu pełno papryki [emoji86][emoji86][emoji86]. Muszę zrobić jakiś męski obiad. Może rzucę się na jakieś placki ziemniaczane lub z cukinii. Niech chłop ma.
Aga ja też wolę taką pogodę. W zeszłym roku chodziłam z brzuchem do 19 września. To były najgorsze upały [emoji55][emoji55][emoji55]. Nigdy zaawansowanej ciąży latem (( to była tragedia.
Aga ja też wolę taką pogodę. W zeszłym roku chodziłam z brzuchem do 19 września. To były najgorsze upały [emoji55][emoji55][emoji55]. Nigdy zaawansowanej ciąży latem (( to była tragedia.
U
użytkownik 180176
Gość
Witaj. Ja też mam na 1.05 ))Hej.
U mnie też ponuro ale M. w domu to chociaż będę mieć towarzystwo wczoraj byłam na USG. Wszystko ok, jest serduszko i wyliczyli mi termin na 1.05.
Miłego dnia.
Ja też przez mdłości nie mam weny na obiady...
Paulina_wrzesień12
Dzień dobry majowe mamy [emoji4] nieśmiało proszę o przyjęcie mnie do wątku chociaż majową mamą czuję się od niedzieli. Pod koniec września jadę na pierwszą wizytę usg. Jestem mamą 11 miesięcznej Apolonii i obecny cud jest jak najbardziej planowany.
Widzę, że już jesteście bardzo bardzo aktywne, w wolnym czasie będę starała się nadrabiać posty i udzielać się równie często jak i Wy [emoji4]
Jestem dobrej myśli, mdłości póki co tylko przypominają mi delikatnie, że być może za krótki czas uderzą we mnie ze zdwojoną siłą [emoji16] ale wierzę, że nie będzie tak źle. Nastawiam się na aktywną ciszę, ponieważ mam w domku uczące chodzenia dzieciątko [emoji170] Życzę Wam cudownego dnia
Widzę, że już jesteście bardzo bardzo aktywne, w wolnym czasie będę starała się nadrabiać posty i udzielać się równie często jak i Wy [emoji4]
Jestem dobrej myśli, mdłości póki co tylko przypominają mi delikatnie, że być może za krótki czas uderzą we mnie ze zdwojoną siłą [emoji16] ale wierzę, że nie będzie tak źle. Nastawiam się na aktywną ciszę, ponieważ mam w domku uczące chodzenia dzieciątko [emoji170] Życzę Wam cudownego dnia
Aga10_2018
Carlas mnie już leczo się.prxejadlo a w domu pełno papryki [emoji86][emoji86][emoji86]. Muszę zrobić jakiś męski obiad. Może rzucę się na jakieś placki ziemniaczane lub z cukinii. Niech chłop ma.
Ja do 9 października chodziłam
To Była masakra upał nieziemski :/
U
użytkownik 180176
Gość
Paulina ja też mam core z września [emoji3531]Dzień dobry majowe mamy [emoji4] nieśmiało proszę o przyjęcie mnie do wątku chociaż majową mamą czuję się od niedzieli. Pod koniec września jadę na pierwszą wizytę usg. Jestem mamą 11 miesięcznej Apolonii i obecny cud jest jak najbardziej planowany.
@martabunia A w poprzedniej ciąży urodziłaś w terminie? Bo ja 10 dni po
@Paulina_wrzesień12 Witaj to na kiedy wypada Ci termin?
@Paulina_wrzesień12 Witaj to na kiedy wypada Ci termin?
reklama
wielkopolanka
Moja córeczka rodziła się w 2017 18 września. Wtedylato było bardziej łaskawe. Ja teraz bardziej martwię się jak to będzie zimą w ciąży... Czy ktoś ma jakieś doświadczenia?Carlas mnie już leczo się.prxejadlo a w domu pełno papryki [emoji86][emoji86][emoji86]. Muszę zrobić jakiś męski obiad. Może rzucę się na jakieś placki ziemniaczane lub z cukinii. Niech chłop ma.
Podziel się: