madziolina_p
Fanka BB :)
a ktory tydz?U mnie po usg brązowe plamienia, lekarz nic nie widział bo jak twierdzi trudne pole do badania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ktory tydz?U mnie po usg brązowe plamienia, lekarz nic nie widział bo jak twierdzi trudne pole do badania
Liczony wg miesiączki 5 tydzień 4 dni.Super. A który to tydzień?
u mnie byl 5+4 i byl wodac peherzyk 8x13mm ale nie bylo jeszcze zarodka.a ktory tydz?
Skoro przepisał to raczej z jakiegoś powodu, ja też dostałam receptę, a nie miałam plamień. Wolałam wziąć niż później pluć sobie w brodę, gdyby coś nie daj Boże się stało.Tylko zastanawiam się nad tą receptą z DUPHASTONEM 10mg. Kazał "profilaktycznie " ze względu na mój wiek i ryzyko bla bla...tylko zastanawiam się czy jeśli jest na tym etapie ok, nie ma dolegliwości typu plamienie itp. czy taka profilaktyka to nie lekkie przegięcie? To przecież hormon !!! Jak to jest u Was dziewczyny?
Myślę, że na następnej wizycie zobaczysz już więcej. Kiedy masz kolejny termin?u mnie byl 5+4 i byl wodac peherzyk 8x13mm ale nie bylo jeszcze zarodka.
Wyszłam od lekarza z uśmiechem na ustach jest pęcherzyk i ciałko żółte! Wierzę, że w tej ciąży będzie wszystko dobrze Teraz 3 tygodnie zwolnienia do kolejnej wizyty.
Też do południa ledwo żyłam przez miłości, ale dzisiaj uratowała mnie parzona mięta. Może którejś z Was też pomoże?
U mnie 5tydz.+2dni i też pierwsza wizyta w poniedziałek
Bez dolegliwości-jedyne co czuć to tkliwe piersi