blaidddrwg
Aktywna w BB
Mi też się okres rozkręca... Cztery dni przed terminem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wróciłam z IP, pęcherzyk mały, bo mały, ale jest i na szczęście w macicy!Takie bóle brzucha jak na @ na początku ciąży są normalne. Macica zaczyna się rozciągać. Jajniki wydaje mi się ,że jeszcze nie raz poczujesz. Ja bym była spokojna . Jednak jeśli czujesz nie pokój warto jechać na IP.
to czemu tamten lekarz go nie widzial?? dobrze, ze ok. To zbaczy, ze ciaza duzo mlodsza, czy jak?Wróciłam z IP, pęcherzyk mały, bo mały, ale jest i na szczęście w macicy!
A ja chociaż jestem spokojna.
Dostałam duphaston 2 razy dziennie i pierwsze zdjęcie mojego kropka [emoji3590]Zobacz załącznik 1017234
W dzień wizyty u niego miałam betę 500, więc teoretycznie mogło nie być widać pęcherzyka, mógł być też gorszy aparat do USG, nie mam pojęciato czemu tamten lekarz go nie widzial?? dobrze, ze ok. To zbaczy, ze ciaza duzo mlodsza, czy jak?
Wróciłam z IP, pęcherzyk mały, bo mały, ale jest i na szczęście w macicy!
Dostałam duphaston 2 razy dziennie i pierwsze zdjęcie mojego kropka [emoji3590]Zobacz załącznik 1017234
Żegnam się z Wami. @ niechciana nadeszła. Owu była zupełnie kiedy indziej niż myślałam. Spokojnych 9 miesięcy.
Wróciłam z IP, pęcherzyk mały, bo mały, ale jest i na szczęście w macicy!
dzis powtarzasz i dzis beda wyniki? czekamy!W dzień wizyty u niego miałam betę 500, więc teoretycznie mogło nie być widać pęcherzyka, mógł być też gorszy aparat do USG, nie mam pojęcia
Ciąża wychodzi 4t6d, jutro jeszcze powtórzę betę i za tydzień w niedzielę mam ponowną wizytę
tez pracuje w przedszkolu, jestes nauczycielem?Dziewczyny tak szybko idziecie do lekarza,żeby dał Wam skierowania na badania czy po usg? Ja się dopiero na 17.09 zapisałam,żeby już był 8 tydzień i było widać coś na usg i usłyszeć serduszko..
Wspolczuje Wam wymiotow ..liczę,że w tej ciąży mnie to ominie..
A tymczasem dziś 1 dzień w pracy po wakacjach ( pracuje w przedszkolu)...oby szybko zleciało