reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

reklama
Takie bóle brzucha jak na @ na początku ciąży są normalne. Macica zaczyna się rozciągać. Jajniki wydaje mi się ,że jeszcze nie raz poczujesz. Ja bym była spokojna . Jednak jeśli czujesz nie pokój warto jechać na IP.
Wróciłam z IP, pęcherzyk mały, bo mały, ale jest i na szczęście w macicy!
A ja chociaż jestem spokojna.
Dostałam duphaston 2 razy dziennie i pierwsze zdjęcie mojego kropka [emoji3590]
received_377363519601070.jpeg

to czemu tamten lekarz go nie widzial?? dobrze, ze ok. To zbaczy, ze ciaza duzo mlodsza, czy jak?
W dzień wizyty u niego miałam betę 500, więc teoretycznie mogło nie być widać pęcherzyka, mógł być też gorszy aparat do USG, nie mam pojęcia
Ciąża wychodzi 4t6d, jutro jeszcze powtórzę betę i za tydzień w niedzielę mam ponowną wizytę

Dziewczyny tak szybko idziecie do lekarza,żeby dał Wam skierowania na badania czy po usg? Ja się dopiero na 17.09 zapisałam,żeby już był 8 tydzień i było widać coś na usg i usłyszeć serduszko..

Wspolczuje Wam wymiotow ..liczę,że w tej ciąży mnie to ominie..

A tymczasem dziś 1 dzień w pracy po wakacjach ( pracuje w przedszkolu)...oby szybko zleciało :)

reklama
Dziewczyny tak szybko idziecie do lekarza,żeby dał Wam skierowania na badania czy po usg? Ja się dopiero na 17.09 zapisałam,żeby już był 8 tydzień i było widać coś na usg i usłyszeć serduszko..

Wspolczuje Wam wymiotow ..liczę,że w tej ciąży mnie to ominie..

A tymczasem dziś 1 dzień w pracy po wakacjach ( pracuje w przedszkolu)...oby szybko zleciało :)
tez pracuje w przedszkolu, jestes nauczycielem?

Do góry