reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny tak szybko idziecie do lekarza,żeby dał Wam skierowania na badania czy po usg? Ja się dopiero na 17.09 zapisałam,żeby już był 8 tydzień i było widać coś na usg i usłyszeć serduszko..

Wspolczuje Wam wymiotow ..liczę,że w tej ciąży mnie to ominie..

A tymczasem dziś 1 dzień w pracy po wakacjach ( pracuje w przedszkolu)...oby szybko zleciało :)
Ja idę jakoś pod koniec 5 tygodnia. Będę mieć 5+6 chyba. Idę wcześniej , bo jestem rok po porodzie , który skończył się CC i chce się skontrolować.

Bardzo nieśmiało i pocichutku się Witam..
Nie sądziłam że rzeczywiście uda się nam na Maj...
Ale chyba jednak tak..
Boję się trochę.. Bo w Maju straciliśmy nasze maleństwo w 6 tyg.
Oby Bóg miał nas wszystkie w swojej opiece
Pozdrawiam.
@ Edit
@ spodziewam się dziś lub jutro, wydaje mi się jak by miała lada chwila nadejść..
Termin wg OM 11-13 Maja

Załączniki

• 20190902_065717.jpg
    20190902_065717.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 137
Dzień dobry :)

Nie wiem czy to nie za szybko na witanie się w Waszym gronie... tym razem nie chcę dzielić się pozytywną wiadomością z rodziną i przyjaciółmi, a gdzieś muszę się wygadać. W czwartek 29 sierpnia zrobiłam dwa testy i wyszły pozytywne.
Mieszkam w Niemczech i tam nie ma badania bety. Dzisiaj dzwonię do ginekologa żeby ustalić pierwszy termin.

Mam mieszane uczucia, bo bardzo chciałam być już w ciąży, ale boję się, ze skończy się jak w maju poronieniem.

Bardzo Wam wszystkim gratuluję!
U mnie wg kalkulatora porodu termin na 8 maja :)

Załączniki

• 20190902_073417.jpg
    20190902_073417.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 126
Dzień dobry :)

Nie wiem czy to nie za szybko na witanie się w Waszym gronie... tym razem nie chcę dzielić się pozytywną wiadomością z rodziną i przyjaciółmi, a gdzieś muszę się wygadać. W czwartek 29 sierpnia zrobiłam dwa testy i wyszły pozytywne.
Mieszkam w Niemczech i tam nie ma badania bety. Dzisiaj dzwonię do ginekologa żeby ustalić pierwszy termin.

Mam mieszane uczucia, bo bardzo chciałam być już w ciąży, ale boję się, ze skończy się jak w maju poronieniem.

Bardzo Wam wszystkim gratuluję!
U mnie wg kalkulatora porodu termin na 8 maja :)

gratulacje. Daj znać jak było na wizycie :)

Bardzo nieśmiało i pocichutku się Witam..
Nie sądziłam że rzeczywiście uda się nam na Maj...
Ale chyba jednak tak..
Boję się trochę.. Bo w Maju straciliśmy nasze maleństwo w 6 tyg.
Oby Bóg miał nas wszystkie w swojej opiece
Pozdrawiam.
@ Edit
@ spodziewam się dziś lub jutro, wydaje mi się jak by miała lada chwila nadejść..
Termin wg OM 11-13 Maja

trzymam mocno za Was kciuki, żeby tym razem wszystko było dobrze :*

Gratulacje dziewczyny! Trzymam kciuki za wszystkie nasze groszki [emoji1405]
Ja dziś na 19 ginekolog i mega się stresuje [emoji26]

reklama
Ooo super oby wszystko było juz dobrze [emoji7]
No mam nadzieję, że będzie już wszystko dobrze [emoji3590]
Super 1 zdjęcie. Teraz możesz być spokojna, że wszystko jest ok :)
Wczoraj to mi spadł kamień z serca, ulga nie do opisania [emoji18][emoji3590]
dzis powtarzasz i dzis beda wyniki? czekamy!
Tak, dzisiaj o 18 jadę i około 19 już będę miała wyniki [emoji4]
Super. [emoji3531] Teraz będziesz mieć spokojną głowę :)
[emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Do góry