reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

reklama
A ja zrobiłam godzinę temu test znowu :) Już ostatni, jutro na betę i więcej testów nie robię.
1567339985769.png

Dziewczyny, zaczął mnie boleć lewy jajnik przy rozciąganiu się lub wstawaniu, plamienia żadnego nie ma, pojawiają się jeszcze od czasu do czasu bóle brzucha jak na @, myślicie, że jechać do szpitala na wszelki wypadek czy dopiero z wynikiem drugiej bety coś działać? Martwię się strasznie [emoji20]

Dziewczyny, zaczął mnie boleć lewy jajnik przy rozciąganiu się lub wstawaniu, plamienia żadnego nie ma, pojawiają się jeszcze od czasu do czasu bóle brzucha jak na @, myślicie, że jechać do szpitala na wszelki wypadek czy dopiero z wynikiem drugiej bety coś działać? Martwię się strasznie [emoji20]
Nie martw się na zapas, w Twoim stanie niewskazanie. Wydaję mi się, że może to być rozciąganie wiązadeł. To normalne. Też wcześniej miałam takie bóle i teraz sporadycznie się zdarzają.

Jestem dobrej myśli.

Jak pojedziesz do szpitala to pewnie będą chcieli Cię położyć, porobić bety i sprawdzić przyrost. Póki ten ból jest taki znośny to na spokojnie. Ja na przykład mam dzisiaj bóle jajowodu bo jestem po ciązy pozamacicznej i boję się co to będzie jak dziecko zacznie sporo rosnąć i uciskać mocno ten jajowód, czy ja będę jakoś normalnie funkcjonować.

Nie martw się na zapas, w Twoim stanie niewskazanie. Wydaję mi się, że może to być rozciąganie wiązadeł. To normalne. Też wcześniej miałam takie bóle i teraz sporadycznie się zdarzają.

Jestem dobrej myśli.
Echh... Oby to było to. Ja mam już same czarne scenariusze w głowie...

reklama
Takie bóle brzucha jak na @ na początku ciąży są normalne. Macica zaczyna się rozciągać. Jajniki wydaje mi się ,że jeszcze nie raz poczujesz. Ja bym była spokojna . Jednak jeśli czujesz nie pokój warto jechać na IP.

Do góry