Fado123
Fanka BB :)
No to chyba ok ??Zrobiłam betę 510,4. Wychodzi 5 tydzień.
Ostatnia miesiączka 24 lipca. [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to chyba ok ??Zrobiłam betę 510,4. Wychodzi 5 tydzień.
Zrobiłam betę 510,4. Wychodzi 5 tydzień.
a robilas wczesnoej bete? nie wazna jest wielkosc tylko przyrost. Zrob pojutrze. ja mialam ostatni 27.07 i robilam kilka dni temu, mialam 1009, ale mowie wazny jest przyrost.Zrobiłam betę 510,4. Wychodzi 5 tydzień.
Nie robiłam, będę robić w poniedziałeka robilas wczesnoej bete? nie wazna jest wielkosc tylko przyrost. Zrob pojutrze. ja mialam ostatni 27.07 i robilam kilka dni temu, mialam 1009, ale mowie wazny jest przyrost.
ok i wazny bedzie przyrost, bo to moze faktycznie wczesna ciaza i nic nie widzial jeszcze na usgNie robiłam, będę robić w poniedziałek
Oby [emoji20][emoji20][emoji20]ok i wazny bedzie przyrost, bo to moze faktycznie wczesna ciaza i nic nie widzial jeszcze na usg
Hej dziewczyny, okazuje się, że mimo zawieszonych starań i mimo zabezpieczenia, jeden mały wybryk wystarczył, żeby zaskoczyło i to dosłownie. Nie mam pojęcia który jest dpo, nie wiem kiedy miałam owulacje, nie prowadziłam w tym cyklu wykresu, nawet serduszkowania nie zaznaczyłam w kalendarzyku. Na pewno owulacja była grubo po 26dc bo tego dnia byłam na badaniach i z usg i wg progesteronu z 22dc wynikało, że owulacji do tamtej pory nie było. Na pewno musiało udać się z preejakulatu bo innej możliwości nie ma, chyba, że prezerwatywy nieszczelne. Tak czy inaczej jedynie co mnie martwi to to, czy będzie dzieciaczek zdrowy i czy czasami znowu nie poronię przez mój nieprawidłowy kariotyp. Jutro rano robię kolejny test, zobaczymy co wyjdzie, dzisiaj 48dc ale mówię, no nawet nie wiem kiedy była owulka.
Hej dziewczyny, okazuje się, że mimo zawieszonych starań i mimo zabezpieczenia, jeden mały wybryk wystarczył, żeby zaskoczyło i to dosłownie. Nie mam pojęcia który jest dpo, nie wiem kiedy miałam owulacje, nie prowadziłam w tym cyklu wykresu, nawet serduszkowania nie zaznaczyłam w kalendarzyku. Na pewno owulacja była grubo po 26dc bo tego dnia byłam na badaniach i z usg i wg progesteronu z 22dc wynikało, że owulacji do tamtej pory nie było. Na pewno musiało udać się z preejakulatu bo innej możliwości nie ma, chyba, że prezerwatywy nieszczelne. Tak czy inaczej jedynie co mnie martwi to to, czy będzie dzieciaczek zdrowy i czy czasami znowu nie poronię przez mój nieprawidłowy kariotyp. Jutro rano robię kolejny test, zobaczymy co wyjdzie, dzisiaj 48dc ale mówię, no nawet nie wiem kiedy była owulka.